papatya_ JartiyerliKedi lise 1 deyken öpüşmek nedir bilmiyorum ki o zaman sevgilim beni opmustu tabi ben karsilik vermedim
Redrouge JartiyerliKedi Liseyi bitirdik 1 sene beraberliğimiz vardı o zaman. Sokakta kuytu bir köşede öptü sonra kalbime elledi bende herhalde ne kadar heyecanlandigimi anlamak için kalp atisim için elliyor sandım meğerse gogusume elliyormus çakal 😂 bunu da bana nisanlaninca açıkladı
zigoflavya JartiyerliKedi Nöbetten çıkmıştık. Eşim polis,ben hemşireyim. Uyuduk akşama kadar. Böyle bi anımdı ☺️
Deleted09 JartiyerliKedi eşimle sinemaya gitmiştik yanağımdan öpe öpe dudağıma yapıştı tabi tokadı yedi🤭 sonrasında ben öptüm hep😂😂
Deleted09 JartiyerliKedi napıyım pat diye öpülür mü😂😂 o tokattan sonra öpiiim mi diyor evliyiz hâlâ izin alarak öpüyor😂😂😂
papatya_ JartiyerliKedi çağa ayak uyurmak lazım diyorlar ya inşallah onu kötü anlamda yapıp pişman olmazlar 🤦♀️
Findukkk Parkta gezerken ilk ben dudağının kenarından öpmüştüm eşimi çok şaşırdı, sonra aradan 1 ay geçti parkta o öptü tam öptü 🤣 evlenene kadar öpüş dur 🤣😂🤣
Amannebileyim JartiyerliKedi eşimle parkta oturuyorduk tabi o zamanlar sevgiliyiz sütyeni takamadım mı ne olduysa birden üzerimde bir rahatlık hissettim kopçası açılmış eşime de söyleyemedim ben bi arabaya gidiyorum bekle 2 dakika dedim camlar filmliydi içerde taktım eşim kapıda bekliyordu sonra ben kapıyı açınca girdi içeri oturdu ben de ona yaslandım konuşurken öptü bi afalladım tabi annem aradı daha gelmiyor musun diye hadi gidelim diyorum koluyla cinsel organının olduğu yeri kapatmaya çalışıyor biraz daha duralım dedi bozuntuya vermedim ben de 10 dakika kadar durduk sonra eve bıraktı beni evlendikten sonra sordum neden saklıyordun diye ıslanmıştı biraz o yüzden dedi 😂
JartiyerliKedi Amannebileyim opps😂bizdede nişanlıykem bi kere bize gelmişdi sarılıp oturuyorduk birden beni öpmek istedi bende izin vermedim tabi 😁bi iki zorladı sonra bi bakdım reis havalanmış dedim. Artık gitsen mi sen 😂😂