Arasemir11 çok sağol canım dediklerini uygulicam hemen malesef bana bakan kimse yok eşim çocuklarla ilgileniyor ama kızım durmuyor onda
Happy Kidse yazdım ama cevaplayan olmadı 😒
Buzlulimonatam propolis udihindi yağı ve kozalak şurubu yada pekmezi tavsiye ederim d vitamini alırsan oda çok iyi olur çok geçmiş olsun
Buzlulimonatam ben sabah aksam tursu suyu ictim.sarimsak sogan yedim.aile doktorunada vitamn yazdirdim agir atlatmadm c9k sukur
Buzlulimonatam ne demek canm Allah şifa versin
Buzlulimonatam çok geçmiş olsun öncelikle ben hamileyken geçirdim ilaç kullanamıyordum zaten korona ilaçlarını kastetmiyorum vitamin dahi almadım bol bol su için kesinlikle çok önemli hariicnde sürekli ballı ıhlamur sirke zencefil polen bal ve hakiki şekersiz üzüm pekmezi vitamin ihtiyacımı da bol bol portakal mandalina limon elma tükettim tarhana çorbası yaptım bol sarımsaklı 4 gün kötü oldum sadece sonra düzeldim baş ağrıma da arada bir parol içtim ama katlanılmayacak baş ağrısıydı yoksa onu da almazdım Allah şifa versin
Buzlulimonatam canım bi bardak sütü kaynat 5 tane küçük sarımsagi rendele bi bardağa koy üzerine kaynamış sıcak sutu ekle 5 dk beklet içine 1 t.kasigi bal koy karıştır emin ol cok iyi gelecek hergun yap
Adamasali geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Tecrubekonusuyor onları da yarın eşime aldırtayım canım sağol allah razı olsun 😌
Trendyol sarımsağı bende şu anda çok tüketiyorum bende olmazsa bizim aile doktorunu arayıp yazdırtayım yoksa böyle vitaminsizlikten gidicem valla
Anka sağol Allah razı olsun canım genellikle herkes hemen hemen aynı şeyi tavsiye ediyor limon mandalina sarımsak falan bende şimdiden onlara bi yükleneyim bolca tüketeyim çünkü çok ağırlaşıyorum baş ağrısı da senin de dediğin gibi dayanılmaz bşr ağrı gerçekten bende mecbur ağrı kesicileri kullanıyorum kızımı emziremiyorum bu yüzden de ağrıdan böyle kafamı duvara vurasım geliyor 😞
Buzlulimonatam ben her ictigim suya kekik yagi damlattim limonlu su ictim turşu suyu ictim parol kullandim agrim olunca sarimsak sogan yedim bol bol gecmis olsun bide cok dusunmeyin gripmis gibi dusunun
Adamasali hemen deniyorum canım zaten burda denilenlerin hepsini yapıcam bşr an önce toparlanmam gerekiyor çocuklarım için
Adamasali sağol canım Allah razı olsun 🥰
Aysenurkrks yani stres yapıyorum canım stres yapınca da direk başıma vuruyor zaten beynim çatlayacak noktaya geliyor İnan ki
Buzlulimonatam bende sizin gibiydim tek fark oksuruk azdi benim allah kimseye yasatmadin benimde kizim 1 yasina girmisti o bile gecirdi yavrum cok gecmis olsun tekrar kacinci gundesiniz 11 12 gun gectimi hafifliyor biraz
Buzlulimonatam çok zor gerçekten ben hamileykn atlattım 3ay tat ve koku alamadım geçer inşallah 🙏
Buzlulimonatam bende 5 aylik hamileyken gecirdim.bol bol sicak limonlu su ictim onun yaninda kekik kaynattim hem evde dolastirdim hemde kokladim kekik suyuyla gargara yaptim. Tursu suyu ve ev yapimi elma sirkesi tukettim. Baya hafif atlatmistim insallah sizinde bir an once gecer. Çok gecmis olsun🙏
Buzlulimonatam çok geçmiş olsun. Aşı yaptırmışmıydınız
Buzlulimonatam kozalak öksürüğe çok iyi geliyor onu mutlaka kullan. Değerleri bağışıklığını kuvvetlendirmek için
Buzlulimonatam kıyamam ya çabuk geçer inşallah acil şifalar diliyorum 🙏