Ben mac ruj renklerini cok seviyorum fakat hangisini aldıysam matlar dahi çok yumusak. bu güzel yapı olarak ama sanki ruj oturmuyor dudaga 😂nasıl anlatsam ruju sürdükten sonra böyle dudaklarını birleştirir gibi bir hareket yaparsın ya asagı gidiyor bosluklar oluyor bazen 😂ne bilim bir tuhaf 😂ayrıca kalıcı degil pek 🤷🏻‍♀️Önce cok severdim uygun fiyata daha güzel rujlar bulduktan sonra pek sevmez oldum .(likitleri demiyorum buarada. )birtek benimkiler mi böyle😂 sevdiginiz vazgecemediginiz rujları benimle paylasır mısınız🤗💄

Rouge benim dudaklarım mesela pürüzsüz değil böyle çizgili çizgili o yüzden ruj tutmuyor 😂 sephoranın likit mat rujlarını kullanıyorum bana bi tek onlar gidiyor. Onlarda nude şeftali en açık tonlar olduğu için kalıcılı epey bi oluyor

Rouge Likit olcak ama 🙈 Flormar’ın Silk matte’lerin kalıcılığı ve matlığı benim çok hoşuma gidiyor pastel tonları hele 😍 Çok denedim ama uzun süreli kullandığım Flormar oldu 👍

Akrep teşekkür ederim önce ♥️Senin renk alt tonun nedir peki ona gore bende nasıl durucagını hayal ediyim 😂internetten alıcam cünkü 🤗

Maybelline New York- Color sensational rose olan çok güzel 🥰 ama benim dudaklar büyük olduğu için sadece onu sürünce mutlu oluyorum 😂

Rouge uygun fiyatlı olarak wet n wildın rujlarını seviyorum renk tamamen sana bağlı en beğendiğimin resmini internetten bulursam yüklerim benimkinin etiketi gitmiş 😂

Rouge açık tonlarımın kutularını atmışım bittiği için henüz yeni almadım. Ama koyu var bi tane özel zamanlarda kullandığım onu atayım. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/L1YY4Yl.jpeg]
              [upl-image-preview url=//i.imgur.com/hsvwbwm.jpeg]
              Çok benim rengim değil ama renk tonu olarak hoş 🥰

Nimess uygun pahalı farketmez yeter ki güzel olsun tabi hem uygun hem güzel olursa süper daha ne istenir😂ben o markanın kullandım bikere pek hatırlamıyorum kalıcı gelmemişti gibi belki seninki farklıdır. rengi de merak ettim 🤗teşekkür ederim buarada♥️

incilikaftan benimkiler de dolgun 😂hic kullanmadım işte gormedigim rujları kesfetmiş oluyorum sayenizde🤗 teşekkür ederim ♥️

Rouge ben pek dudaklarımı yalamam bende bütün rujlar kalıcı o yüzden 😂😂 yeme içmede gidiyor ama daha kalıcı istiyorsan ben likit seviyorum onlar daha kalıcı

Akrep ben sevdim bu rengi ya cogu ten rengine olur bence cok sagol🤗🥰

Rouge makyajı çok seviyorum ama yüzüm de olunca rahatsız oluyorum 🤦🏻‍♀️ bir alışamadım gitti sadece özel gün, düğün 🙄

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/PHWEciL.jpeg]
                        [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7zBOFY6.jpeg]
                        Bu ruj benim bebeğim @Rouge bunu denedinmi hic😚 beyaz tenliyim cok tatli ara bir ton

Rouge mat ruj sürdükten sonra dudakları birleştirme harekete ve yedirme harekete yaparsanız çatlak çatlak durur. Alta ayrı üste ayrı sürün ozman öyle sorun olmaz

Rouge maybelinne’nin likit rujları için alın yazısı gibi diyorlar silsen de zor çıkıyormuş benimde deneme fırsatım olmadım 😅 mac dudak kalemini kullanıyorum ve Farmasinin likit rujlarını kullanıyorum kalıcılığı çok değil ama dudakta duruşu güzel 👍🏻

Rouge [upl-image-preview url=//i.imgur.com/yEt5JxG.jpeg]
                              Tabsiye ediyorum kessinliklee aşırı kalıcı yıka yıka geçmiyor çok hoş duruyor dudakta çok güzel renkleri var hele kırmızızı 💋💋💋dudağınızın altına pudra yaparsanız çatlama olmuyor