incilikaftan benimkiler de dolgun 😂hic kullanmadım işte gormedigim rujları kesfetmiş oluyorum sayenizde🤗 teşekkür ederim ♥️

Rouge ben pek dudaklarımı yalamam bende bütün rujlar kalıcı o yüzden 😂😂 yeme içmede gidiyor ama daha kalıcı istiyorsan ben likit seviyorum onlar daha kalıcı

Akrep ben sevdim bu rengi ya cogu ten rengine olur bence cok sagol🤗🥰

Rouge makyajı çok seviyorum ama yüzüm de olunca rahatsız oluyorum 🤦🏻‍♀️ bir alışamadım gitti sadece özel gün, düğün 🙄

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/PHWEciL.jpeg]
        [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7zBOFY6.jpeg]
        Bu ruj benim bebeğim @Rouge bunu denedinmi hic😚 beyaz tenliyim cok tatli ara bir ton

Rouge mat ruj sürdükten sonra dudakları birleştirme harekete ve yedirme harekete yaparsanız çatlak çatlak durur. Alta ayrı üste ayrı sürün ozman öyle sorun olmaz

Rouge maybelinne’nin likit rujları için alın yazısı gibi diyorlar silsen de zor çıkıyormuş benimde deneme fırsatım olmadım 😅 mac dudak kalemini kullanıyorum ve Farmasinin likit rujlarını kullanıyorum kalıcılığı çok değil ama dudakta duruşu güzel 👍🏻

Rouge [upl-image-preview url=//i.imgur.com/yEt5JxG.jpeg]
              Tabsiye ediyorum kessinliklee aşırı kalıcı yıka yıka geçmiyor çok hoş duruyor dudakta çok güzel renkleri var hele kırmızızı 💋💋💋dudağınızın altına pudra yaparsanız çatlama olmuyor

Rouge ay bende öyle kırmızı 💄 hastasıyım mat almışım yanlışlıkla geri iade edemedim . Sütünce dudağıma 💄 üstüne biraz parlatıcı sür😁🥰

Deryadila25 Evet var bende rengi tenime cok iyi gidiyor en sevdigim rujlarimdan. Biri o biri yukardaki attığım zaten. Mocha bi tık daha mat diye kremsi yukardakini kullaniyorum daha cok

Nimess ya bunun rengi güzelmiş begendim benimki böyle degildi bulursam alıcam cok teşekkürler♥️

Nimess bende yalamam ama agzım durmaz hep bisey yerim işte o sorun😂

Lavinia_ cilt ,cilt bakımı benim için daha onemli hep söylüyorum ama ten makyajı yapmasam bile ruj sürüyorum ben ya

Peridehatunu bunu da hic denemedm😍 cok güzel bir nude😍 bence soluk olmayan bir nude 🤗bayıldım 🤗bikac ruj alınıcak listeme eklendi bu da dahil .cok teşekkür ederim ♥️

Budakim öyle yapıyorum zaten dedigim hareketi yapmasam da oluyor birde uygun fiyatlı olsa zaten sorun etmem ama demek istedigim bu fiyata böyle olmamalı

Littlepanda maybelline likit olanı var bende iki rengi 🤗cok teşekkür ederim ♥️