Ruj onerileri💄
Rouge Avon mocha muhteşem bi ruj 🤌🤌🤌
Deryadila25 Evet var bende rengi tenime cok iyi gidiyor en sevdigim rujlarimdan. Biri o biri yukardaki attığım zaten. Mocha bi tık daha mat diye kremsi yukardakini kullaniyorum daha cok
Peridehatunu bunu da hic denemedm😍 cok güzel bir nude😍 bence soluk olmayan bir nude 🤗bayıldım 🤗bikac ruj alınıcak listeme eklendi bu da dahil .cok teşekkür ederim ♥️
Littlepanda maybelline likit olanı var bende iki rengi 🤗cok teşekkür ederim ♥️
Deryadila25 Türkiyeye geldigimde bakarım kalıcılıgı da iyi mi ayrıca cok teşekkürler♥️
Rouge ah ruj en bi sevdiğim 💄favorim ise hermes magenta, rouge piment 👌🏻💋 çok sık kullandıklarımı yazicam 🤗 likit rujlarla aram iyi değil kalıp gibi duruyorlar bende 🙈 mac te hiç sorun yaşamadım ama sürekli tazelerim belkide ondan farketmedim 🙊
Lancome - obsessive red, sensualite
Matte shaker yummy pink
Nars - rita, barbara
Mac - mocha, kinda sexy, taupe
Sisley rio kırmızı ✨
Rouge bende aynı durumlardan ötürü denemediğim marka kalmadı sonunda istediğimi buldum ben çok severek kullanıyorum dudaktaki duruşu efsane güzel 😍 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/sT38s4G.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/sT38s4G.jpeg]
Orange-woman bak ben bunu cok kez gordum ama almadım 🥲keske alsaydım .ama kesinlikle bunuda denicem 🤗hemde fiyatı da güzel 🤗cok teşekkür ederim ❤️