Cikolatali-waffle Birmelekannesii dakik olmamız, kafamıza koyduğumuz birşey varsa hemen yapılsın alalım satalım aklımızdan çıksın deriz, ikimizde sürekli diyet yaparız ama sonuç sıfır 😁
Birmelekannesii Cikolatali-waffle Oda güzelmiş😃 biz ikimizde yeriz ama, bizimki kilo almadığı için tek diyet yapan ben oluyorum malesef 🥺🙄🙄
Birmelekannesii Ask_hosmus Ay eveet o olmazsa olmaz bir huy bence 😃 yanımda yemeyen birine tahammülüm yok😃
Ask_hosmus Birmelekannesii vall benim gibisin yanımdaki kişi 10 hamburger gömsün 10 tane de ben gömerim yiyen insanı çok severim eşimle çok uyumluyuz o yüzden 😂😂😂
Cikolatali-waffle Birmelekannesii benimki de kilo almz kolay kolay sadece göbek çıkar onu eritmeye çalışır 😁
papatya_ Birmelekannesii herşeyi pat diye söylememiz aynı tek farkla ben saflığımdan düşündüğüm herşeyi söylerim ama o bilerek laf sokarak düşündüğünü söyler😂
E_heralde Birmelekannesii yemek yemek 😋, empati duygumuz, kavgadan yana olmamamız, işte netliği sevmemiz , punktuval olmamız
Birmelekannesii Meva61 Kavgalarınız uzun süreli olmaz en azından, ama sık kavga da edebilirsiniz bu yüzden bilemedim şimdi 🙈
Birmelekannesii Ask_hosmus Ay kesinlikle, bizimki çok yiyici değildir uymaz pek bana. Ama bana ye demesi lazım birinin onu beklerim😃
Deleted10 Aburcubur sevmek, Usengeclik, is kitlemeye calismak, kim daha cok yorgun kim daha cok hasta yarışı yapmak diye uzar 🥱
Lavinia_ Birmelekannesii esprili olmamız 😁 Bir birmize saygı duymamız asla kisitlamayız bir birimizi şu an bunlar aklıma geldi
Birmelekannesii Lavinia_ Güzel şeyler, sen kısıtlama deyince aklıma geldi şimdi, bizdede kıskançlık yoktur, ne eşim kıskanır ne de ben🤷♀️