llanjalee gizew bende aynı noktaya değindim 😁 gitmiş valla şimdi nerdedir ne yapıyordur acaba ? Böyle şeyleri merak eden de tek ben değilimdir dimi 🙈😂 belki başka hesapla buradadır
llanjalee gizew sanmam ya senin üslubunla yazılmamış bu farklı ‘araştırma yürütüyorum’ falan yazmış baksana çok havalı , sanki böyle bi ödev bi proje için girip yazmış reaksiyon alamayınca gitmiş gibi , şimdi yazsa neler çıkardı oysa 🙃🥰😂
gizew llanjalee imla kurallarına da dikkat etmiş,ben bazen etmiyorum 😅 @melebek görünce hizaya geliyor yazım sadece 😂😂
melebek gizew llanjalee Ahahahhahahaha yaa canım arkadaşlarım 🥰benimki mesleki deformasyon 😅 Mesela bazen “ısırıcam” yazmak istiyorum, sonra kendi kendimi düzeltiyorum. Böyle bir manyaklık benimki 😂 bu defa düzeltmeyeceğim, hadi bakalım!!!!
Rumeysa0701 kizatasozu ben de 8. Sınıfta olmuştum ama uzun bi müddet ne anneme ne de ablama söyleyememiştim. Kimse bana bi şey demedi okulda gelip anlatmışlardı orda öğremdim,o dönem verdikleri 2 3 ped vardı onu kullandım sonra 1 seneye yakın peçete ve kumaş bezlerden kullandım😢😢
kizatasozu Rumeysa0701 bende ilk oldigumda pek bilgim yoktu tuvalete gitmiştim öyle orda farkettim kan aktığıni görünce korktum hatta annemi çağırdım adet olmuşsun dedi
babydoll kizatasozu ay bende 12 yaşında olmuştum . 10 yaşındaki kız kardeşimle güreşirken farkettim tuvalete gittim okulda eğitim vermişlerdi biliyordum ne yapacağımı tuvaletten anneme bağırmıştım anne ped ver diye annemde napcan dedi adet oldum dedim. İşin komiği tuvaletten çıkınca kardeşim bana uzaylı görmüş gibi bakıp artık dövüşemicex mi hiç demişti😂