Yasak_elma inan gözümde bile canla mıyor nasıl olcak nasıl yapcam diye diye aklımı yitircem herhalde

Yasak_elma Biz hep kendimiz bulduk valla hazıra konma herşeyi devletten bekleme azcık yaratıcı olun beyin fırtınası oluyo daha aksiyonlu 🤣😈 o değilde hepsini denedinde hiç bişey kalmadı mı elinizde anlamadım nasıl farklı bişey istersin mesela ne verelim ablama 🔥🔥🔥

1dost sizin kadın olduğunuzdan emin değilim hiç açıkçası

Olivetti düşündüm düşündüm evirdim çevirdim nasıl yetişti çözemedim bunu 😂

Fatimaba Sakin olun neyin sinirini benden çıkarıyorsunuz acaba neyse yenisiniz galiba ama erkek değilim yanlış tesbit 🤷

Yasak_elma tek bildiğim pozisyon misyoner ahshshsh ana baba usulu sok çıkar bitti

Olivetti bu pozisyonun adı yanak yanağa değil mi kız eşime trip atarsam deneyecem bunu 😂😂😂

1dost olivettinin bile erkek olduğuna inanırım senin asla. Burda da kim kimi sevmiyor irkek diyor 😂😂😂 tamam kara murat benim beeeeeeğğğğğğnnnnnnnn

E_heralde Aslında tuhaf bir yorumda yapmadım gayet masumum yahu tekrar okudumda 😂 arkadaş daha ayıplı şeyler okumadı heralde şuan en müstehcen benimki geldi sanırım olsun ablası alışır 😁 erkekim ben ha fazla şeeetmeyin uzak durun ham ham yaparım hepinize dm den yürüycem şimdi 😈😎

1dost önce banaaaaaa 😂😂😂😂 ay gece gece puhohoho diye gulesim geldi 😂😂😂