Tesettür vs Değil
Olivetti hahaahaah😂😂bencede. Benimki tam imamdı ya. Cami hocasıydı yani. Yeni atanmıştı hatta. Hoca eşi açık olmaz diyerek kapanmamı istemişti. 😂 zaten namaz kılan kuran okuyan insandim. Sadece başım açıktı. Tamam dedim kapandim. Kapandiktan 1 ay sonra ayrildım ben. Ama pişman degilim kapandigim icin 😊
Deleted11 tesettürlü değilim normalde çok açık giyinirdm ama çalıştığım ortam ve medeni halim buna artık müsait değil sadce basım açık yarım kollu giyerim en fazla pantolon tayt takılırım
2minikmucize Evet öyle ama kapalı olunca sanki için rahat gibi oluyor 😏
Adsizbayan bakalım kuzum öyle de yapabilirim ☺️
Sedaa ne güzel bişeye vesile olmuş ☺️😂
Deryadila25 evet canım
Sihirlisabuncu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel ☺️
Deleted11 amin inşallah 🙏🏻
Kobranecla ben de öyleyim sadece kafam açık 😂 ama özel günlerde kısa elbise falan giyerim uzun hiç sevmiyorum 😬😂
Deleted11 ben tesettürlüyüm. 18 yaşımda girdim tesettüre öncesinde de çok istedim ama yapamadım tekrar açılmak istemediğim için bekledim 18 yaşımda içimden geldi yani bazı olaylar da buna vesile oldu ailemden birini kaybettim ölümle yüz yüze geldim mezarlıklardan korkan ben koşa koşa gider oldum ondan sonra dank etti ve birgün tövbe ettim kapandım. Hakkıyla yapıyormuyum orasını Rabbim bilir ama Rabbim hakkıyla yapanlardan nasip etsin.
mavism amin canım inşallah 🙏☺️
Deleted11 içim rahat her zaman ama kapalı olup o kadar çok pis iş yapan varki İnan bazen ben utanıyorum gördüklerim ve duyduklarım karşısında
2minikmucize ben bile utanıyorum onları görünce 🤦♀️
Deleted11 valla öyle pekte merak edilecek bişey yok 😂 ben 5 sene okudum lise 1 tekrar yaptım ilk başlarda çok baskı yapıyorlar lise 1,2 de ondan sonra sallıyorlar takmıyorlar artık ama kız meslek lisesinden bi farkı yok sadece meslek dersleri ağır o kadar Allah gidenlere sabır versin 😂😂
Deryadila25 ben ticaret meslekte okudum 😅 2 arkadaşım okuyordu imam ondan dolayı merak ettim hatta kaldı onlarda 2. Sene çok zormuş dersler öyle biliyorum
Deleted11 hadi inşallah hayırlısı olsun hakkında 💜🌸