• [silindi]

Deleted11 amin teşekkür ederim darısı senin başına inşallah, bu arada nerelisin biz çok kullanırız Kuzulkurt kelimesini 😂

Deleted11 tesettürlüyüm adet olduğum ilk gün örtünmek farz olduğu için canı gönülden isteyip kapandim 16 yıldır tesettür luyum ve pisman değilim🥰

Kapalıyım lise 3te babaannemin kadir gecesi ölmesiyle çok etkilendim ve kapandım hiçbir zaman da pişman olmadım elhamdülillah 😇

• [silindi]

• Düzenlendi

Deleted11 il olck diye söylenti çıktı bi ara ama olmadı 😁.

Deleted11 ben tesettürlü ve mutluyum şu zamana kdr bı an bile pişmanlık duymadım ama ilk babamın zoruyla kapandım bı misafir gelnce utanirdm odadan çıkmaya ama şu an düşününce çok saçma gelio bna çünkü utanılacak bişi deil aksine gurur verici biseymis bide bnden 1 yaş büyük ablam var beraber kapandk tesettür kiyftlri aldk binevi arkds gbi güzel oldu alışma sürecini aşınca herşey düzene binio bnce hiç düşünme hemen yarın alışverişe başla çok seviceksin eminim bide tekrar açılma ama sonuna kdr diren

Masum1301 tekrar açılmaktan korktuğum için yapamıyorum ama biliyorum bi anda kapanıcam belki sonra pişman olucam ama direnicem 😬☺️

Deleted11 ben de böyle düşünüyordum açık giyerdim tayt vs deniz de bikini vs kapanmak bana göre değildi kimse de inanmazdı kapanacağıma 24 yaşındayım babam öldüğü gün karar verdim kapanmaya iyi ki de kapanmışım şimdi de keşke baştan kapansaydım diyorum ☺️

Deleted11 evlenmeden önce acıktım evlendikte. 9 ay sonra kapandım kendi isteğimle bazı şeyleri çok sorguladım rabbim bunu bana emir etmişken ben neden yapmıyorum diye açıkken de namaz kilardim kapandım kendimi daha rahat huzura varmış hissediyorum. Bayanlar arasında yine açığım elbise giyeuk tayt evimde de aynı şekilde

Deleted11 tesettür lüyüm hatta 20 yaşında beni istemeye geliyorlar diye kapanmadım açık saçık dolaştım o derece ama bi anda içime kapanma isteği geldi olursa evlilikte olsun dedim bidaha açılmadım 35 yaşındayım ve kapndıktan 1 sene sonra evlendim nasip tamamen istemeye ilgili 🥰