TombulHatun Deleted11 inşallah kendinden emin olduğun zaman da yap. çok kendini şartlandırıp düşünürsen yük olur sana
Deleted11 Yorumcuanneniz cesaret gelmiyor bide bazen istiyorum bazen nasıl yapcam diye düşünüyorum 🤦♀️
Deleted11 cutechucky zaten çoğu tesettürlünün saçı gözüküyor vs tabi herkesin kendi bileceği bir şey ama gerçek tesettürlülere hakaret gibi oluyor bence 😏
cutechucky Deleted11 yani bende aynısını düşünüyorum iyice moda haline getirildi saçın yarısını gösteriyorlar önden ne biliyim yargılanacak yadırganacak Bi durum aslında din işin içine girince bazı şeylere kızıyorum
Deleted11 TombulHatun oluyor maalesef. Sürekli düşünüyorum bu dünyanın bir de öteki tarafı var ama işte kestiremediğimden yapamıyorum 🤦♀️
Deleted11 cutechucky bende yadırgıyorum ama bide benim saçım komple açık deyip sustuyorum kendimi 🤷♀️
Nslhnftr Deleted11 tesettürlüyüm bende. 7. sınıfa geçtiğimde kapanmıştım. Şuan 28 yaşındayım. Polislik çok çok istmeme rağmen -bizim zamanımızda kapalı polis olmadığı için- hayalimden vazgeçip üniversiteye gitmiştim. Ünv. Kapalı okudum şükür.
Deleted11 Nslhnftr maşallah. Benim babamda çok isterdi kapanmamızı ama sonra baktı olmayınca olmuyor 😂 şimdi ben istiyorum ama yapamıyorum 😏
seniseviyorum Deleted11 ben bundan 1 buçuk sene önce aniden karar verdim kapanmaya bende çok sıkılgan biriydim simdi baş örtüsü olmadan asla yapamıyorum
TombulHatun Deleted11 daha çok stres olursun öyle düşünme tesettürle herşey olmuyor ah ne kapalılar var insanın kalbi temiz allah korkusu olsun içinde gerisi bir şekilde olur
Sisi Deleted11 Adamasali kizlar cok istiyorsaniz Allahtan yardim isteyin bide bi tavsiye vermek isterim isterseniz hic tanimadiginjz bi yerde birgun kapatin basinizi cikin nede olsa sizi kimse tanimiyor belki baslangic olur belki içinize siner veya sinmez icinizde kalmasin belki rahatlarsiniz sonuçta kimse sizi tanimiyor denemeye deger bende cok zorlanmistim kapanirken kimse kapan demedi cunku saclarimi cok severdim ama bunlari bana veren Allahi daha cok seviyorum kendimi ikna ettim ve herkes cok beğendi cok mutlu oldum rabbim sizede nasip etsin
Ezelinur Deleted11 Tesettürlüyüm çarşaf giyiniyorum ailemde tek çarşaflı benim ❤️ Kendim isteyerek araştırıp, okuyarak karar verdim ve çok mutluyum asla pişman değilim🥳 evde eşimin ve kendimin her istediğini giyiniyorum ama dış kıyafetim Çarşaf ❤️🥰
Ezelinur Deleted11 Evet zihnimi yormadan giyinip çıkıyorum miss gibi ❤️ Çarşafımın temiz ve güzel kokulu olması yeterli oluyor dışarı çıkarken.. Tabi ki ortamlarda ve evimde giyimime çok dikkat ederim belli bi tarzım var sadece yakın çevremin bildiği🥰☺️
Deleted11 Ezelinur çok güzel gerçekten canım 🤗 bizim burda da bir kadın var 20 Li yaşlarında o da öyle ama onun çarşaflarının bi kaç rengi var tabi hepsi koyu. Çok yakıştırıyorum ona ☺️