Ezelinur Deleted11 Tesettürlüyüm çarşaf giyiniyorum ailemde tek çarşaflı benim ❤️ Kendim isteyerek araştırıp, okuyarak karar verdim ve çok mutluyum asla pişman değilim🥳 evde eşimin ve kendimin her istediğini giyiniyorum ama dış kıyafetim Çarşaf ❤️🥰
Deleted11 Nslhnftr maşallah. Benim babamda çok isterdi kapanmamızı ama sonra baktı olmayınca olmuyor 😂 şimdi ben istiyorum ama yapamıyorum 😏
Ezelinur Deleted11 Evet zihnimi yormadan giyinip çıkıyorum miss gibi ❤️ Çarşafımın temiz ve güzel kokulu olması yeterli oluyor dışarı çıkarken.. Tabi ki ortamlarda ve evimde giyimime çok dikkat ederim belli bi tarzım var sadece yakın çevremin bildiği🥰☺️
Deleted11 Ezelinur çok güzel gerçekten canım 🤗 bizim burda da bir kadın var 20 Li yaşlarında o da öyle ama onun çarşaflarının bi kaç rengi var tabi hepsi koyu. Çok yakıştırıyorum ona ☺️
Hayat_ Deleted11 12 13 yaslarinda yaz tatilinde yatili kuran kursuna gitmistim orada haliyle örtündum hafta sonu eve donerken bile tesettürlü donerdim eve hic acilmadim hatta oyle alismistim ki evde bile etegimi falan giyerdim okullar açılınca mecburen kafami acmak zorunda kaldım. Okulum sabah 8 aksam 3 du ek derse kaliyordum saat 5 de cikiyordum butun günüm zaten okulda geçiyordu o yuzden kapanamadim. Suan 23 yasinayim 1 kizim var esim zorlamaz asla ama kapansam da cok mutlu olur biliyorum. Tabiki kapanirsam esim yada baskasi icin degil Allah icin kapanirim bunu zaten herkese de söyledim ama cok istiyorum bende kiz kardesim 12 yasinda kendi istedigle bir anlik kapandi aylardir da acilmadi onu gordukce daha cok ozeniyorum cidden
Deleted11 Hayat_ oyy maşallah kardeşine 💜 sende kendini hazır hissettiğinde kapanırsın inşallah canım bir adım atsak gerisi gelir eminim 😏 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
Adsizbayan Deleted11 tamamen içinden gelmesi lazım zaten nezaman içine sinerse ozaman yap gerçekten diğer türlü severek yapmayınca olmuyor maalesef
Deleted11 Adsizbayan evet haklısın. Benim bir tanıdığım var kapalı ve sıkıldım diyor açılmamak için alış veriş yapıyorum diyor o yüzden bekliyorum bende 😏☺️
TombulHatun Deleted11 daha çok stres olursun öyle düşünme tesettürle herşey olmuyor ah ne kapalılar var insanın kalbi temiz allah korkusu olsun içinde gerisi bir şekilde olur
Deleted11 TombulHatun çok şükür canım benim. Gerçekten bazı kadınları görünce bu mu tesettür ya diyorum benden açık giyinip kafasını kapatıyor saçın bir kısmı dışarda 🤦♀️
Mirinda Deleted11 Ben açığım tesettüre girmeye cesaret edemiyorum. Çünkü ayaklanırsam tam adabıyla kapanmak isterim. Kimseyi yargılamak değil niyetim ama benim gibi giyinip sadece başını kapatan insanları görünce tesettür bu değil ya diyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen herkesin kendi tercihi sonuçta kendi düşüncesi. Ama ben tesettüre girersen tam adabıyla hakkıyla girmek isterim. Ona da henüz kendimi hazır hissetmiyorum.
Deleted11 Mirinda haklısın canım linçelenebiliriz ama yapacak bişey yok her şey ortada. Hele bu son zamanlarda fenomen olanlar ayy neyse sustum 🤭
Adsizbayan Deleted11 ben ilk kapandığımda arkadaşlar kapandı diye kapanmıştım tabi ortaokula gidiyodum e sonra çok sıcak oldu diye açılmıştım çünkü düşünüp isteyerek yaptığım bişey değildi 😁😁 sonra baya geçti kendi isteğimle kapandım hala severek takıyorum
Hjehw Bende 15de kapanmstm bende kapandgmda adabiyla kapanicak derdim elhamdülillah öylede oldu, ilk ferace ye girdim şuan peceli yım elhamdülillah, insan evinde istediğini giydgnde dışarı in bende pek önemi kalmıyor