• Muhabbet
  • Karımı çıldırtmak istiyorum 😝

Littlepanda benimki kesin nasıl oral yaptırabilirim zira 6.5 senedir naptıysam yapmadı bu katır inadı nasıl kırılır diye bir soru gelirdi bundan dminim🤪

Nimess evet gerci o da var ne dicekki nasıl konusulur bu😂 ..buarada bende okurum niye okumıyım ki merak ederim😂ama eşimin bizim anılarımızı anlatmasını istemem o ayrı😂

Rouge aynen biri yazmıştı kim hatırlamıyorum çok küçük nasıl zevk alıyorsun diye 🤪valla ben burda neler okudum bazı kadınlar daha sapık 🤣

Rouge komik anlatılabilecek şeylere okeyim ama diğer şeylere hayır çünkü eşimle ilgili muhakkak konuşmuşumdur ama detaylar banada fazla geliyor 😂😂 okumayan bizden değildir zaten

Rouge peki benim cevabım ne önce biraz sessizlik ve peşinden “yooo ne yorumu okuyup geçiyorum” 😂 ama gerçekten öyle açığa vuracak yorum yapmadım gırgır şeylere yapıyorum yada bilgilendirici durumlarda 🙃

2minikmucize kücük nasıl zevk alıyosun muuu😱ama bunu diyenden cok ,eşinin seyinin boyunu söyleyen de kabahat ,sen ortaya dokersen özeline saygı duymazsan millet de duymaz .kendi elleriyle vermiş yorumlayın diye 😂

Nimess yani hos degil bazıları anonim diye atesini buraya yansıtıyor tamam ama burada senin karakterin farketmez ki .diger türlü seylere bende bisey demiyorum bilgilenme için üstü kapalı falan. .yinede okumuyorum yani beni ilgilendirmez .mesela eşinin seyini boyunu söylemiş ,kücük nasıl zevk alıyorsun diye yorum gelmiş .kızabilir mi kücük diyene hayır cünkü kendi sucu. sen paylaşırsan saygısız yorumlar gelir kimse sana saygı duymaz ..

Littlepanda 😂😂öyle seyler normal ben zaten böyle durumlara bisey demiyorum .abartan üslubunu bilmeyen detaylı herseyini gereksiz anlatan etkileniyorum diyen insanlara söylüyorum sadece

Rouge anladım canım 🌸 kimisi de bir anlık gazla anlatıyor bence ya da herkes olanı mı anlatıyor yoksa hayalindekini mi çünkü insanoğlu özeniyor kendinde olmayan şeylere

Littlepanda valla ne yalan söyleyeyim diye başladıysa kesin yalan benim kocamın boyu 180 ahaaa seyide 150 bilemedim 149😂😂tövbe yarabbim

Rouge çok oldu o posta ama çok iyi hatırlıyorum tamam burda tanımıyoruz birbirimizi ama o kadarı biraz ayıba