• Muhabbet
  • Karımı çıldırtmak istiyorum 😝

Littlepanda 🙏🌸evet kızarlardı istemezlerdi kıskanırlardı vs vs.burda konuşulanların yarısını konuşsalar sapıksın bile derlerdi, özelimizi paylasıyor derlerdi .aman iyiki gormedin o postları ..

Başlığımı bilerek çekici yaptım nasıl dondurma kutusundan sarma çıkıyorsa aynı şekil 😂

Nimess 🙏🙏❤️İnsan tuhaf olur ya sahsen bende düşünüyorum bende bir duraksardım 😂hatta istemeyebilirdim 😂..acaba beni de anlatmıs mı sikayeti var mı yada konusuyo mu böyle acık acık anlatıyor mu vs vs ne bilim insanın aklına binbir türlü soru gelir 😂yine senin eşin sormamıs bisey dememiş sana haliyle belli etmiş ,iyi bir tepki bence 😂burda eşim gordu kızdı diyen de oldu

Rouge ben eşime bazen şaşırdığım şeyleri diyorum birisi şöyle yazmış diye bana direkt diyor ki sen yorum yapmıyorsun dimi 😂

Rouge sinirli bi yapısı yok genelde , konuşma taraftarıyız her şeyin ama bunu nasıl konuşacağını bilemedi galiba bi de aklında halaa dönen sorular olunca 😅😅 erkeklerin olsa ben indirir okurdum galiba yaa 🙈🙈 bi tuhaf olabilirim ama merakıma yenir düşerdim kesin

Littlepanda benimki kesin nasıl oral yaptırabilirim zira 6.5 senedir naptıysam yapmadı bu katır inadı nasıl kırılır diye bir soru gelirdi bundan dminim🤪

Nimess evet gerci o da var ne dicekki nasıl konusulur bu😂 ..buarada bende okurum niye okumıyım ki merak ederim😂ama eşimin bizim anılarımızı anlatmasını istemem o ayrı😂

Rouge aynen biri yazmıştı kim hatırlamıyorum çok küçük nasıl zevk alıyorsun diye 🤪valla ben burda neler okudum bazı kadınlar daha sapık 🤣

Rouge komik anlatılabilecek şeylere okeyim ama diğer şeylere hayır çünkü eşimle ilgili muhakkak konuşmuşumdur ama detaylar banada fazla geliyor 😂😂 okumayan bizden değildir zaten

Rouge peki benim cevabım ne önce biraz sessizlik ve peşinden “yooo ne yorumu okuyup geçiyorum” 😂 ama gerçekten öyle açığa vuracak yorum yapmadım gırgır şeylere yapıyorum yada bilgilendirici durumlarda 🙃

2minikmucize kücük nasıl zevk alıyosun muuu😱ama bunu diyenden cok ,eşinin seyinin boyunu söyleyen de kabahat ,sen ortaya dokersen özeline saygı duymazsan millet de duymaz .kendi elleriyle vermiş yorumlayın diye 😂