Littlepanda 🙏🌸evet kızarlardı istemezlerdi kıskanırlardı vs vs.burda konuşulanların yarısını konuşsalar sapıksın bile derlerdi, özelimizi paylasıyor derlerdi .aman iyiki gormedin o postları ..
Karımı çıldırtmak istiyorum 😝
Başlığımı bilerek çekici yaptım nasıl dondurma kutusundan sarma çıkıyorsa aynı şekil 😂
Nimess 🙏🙏❤️İnsan tuhaf olur ya sahsen bende düşünüyorum bende bir duraksardım 😂hatta istemeyebilirdim 😂..acaba beni de anlatmıs mı sikayeti var mı yada konusuyo mu böyle acık acık anlatıyor mu vs vs ne bilim insanın aklına binbir türlü soru gelir 😂yine senin eşin sormamıs bisey dememiş sana haliyle belli etmiş ,iyi bir tepki bence 😂burda eşim gordu kızdı diyen de oldu
Rouge ben eşime bazen şaşırdığım şeyleri diyorum birisi şöyle yazmış diye bana direkt diyor ki sen yorum yapmıyorsun dimi 😂
Littlepanda eşim e arkadan bi kerecik diyorum asla vermiyor vermesi için napabilirim diye sorardı sanki😑
Benimki karim çok sinirli nasıl sinirlerini aldırırım yazar😂😂
Littlepanda
“sen yorum yapmıyorsun dimi”
Cok net tepkiyi koyan ,herseyi anlatan bir cümle
😂
Littlepanda benimki kesin nasıl oral yaptırabilirim zira 6.5 senedir naptıysam yapmadı bu katır inadı nasıl kırılır diye bir soru gelirdi bundan dminim🤪
Rouge aynen biri yazmıştı kim hatırlamıyorum çok küçük nasıl zevk alıyorsun diye 🤪valla ben burda neler okudum bazı kadınlar daha sapık 🤣
Rouge peki benim cevabım ne önce biraz sessizlik ve peşinden “yooo ne yorumu okuyup geçiyorum” 😂 ama gerçekten öyle açığa vuracak yorum yapmadım gırgır şeylere yapıyorum yada bilgilendirici durumlarda 🙃
Kime_neee papatya çayı içir kardeş derler miydi acaba 😅
2minikmucize buna ne derler bilemedik 😂
Littlepanda şey sorarlardı işte sizin rekor kaç dakika
🤣🙊
2minikmucize sizde az fena değilsiniz h😂herseyin içinde ama sanki herseyden uzakmis gibi takiliyonuz
Littlepanda valla bnce kesin zemzem suyu derlerdi😂😂
2minikmucize kücük nasıl zevk alıyosun muuu😱ama bunu diyenden cok ,eşinin seyinin boyunu söyleyen de kabahat ,sen ortaya dokersen özeline saygı duymazsan millet de duymaz .kendi elleriyle vermiş yorumlayın diye 😂