Rouge parti kur oy verelim bacim😂
Karımı çıldırtmak istiyorum 😝
Rouge anladım canım 🌸 kimisi de bir anlık gazla anlatıyor bence ya da herkes olanı mı anlatıyor yoksa hayalindekini mi çünkü insanoğlu özeniyor kendinde olmayan şeylere
Littlepanda valla ne yalan söyleyeyim diye başladıysa kesin yalan benim kocamın boyu 180 ahaaa seyide 150 bilemedim 149😂😂tövbe yarabbim
Rouge çok oldu o posta ama çok iyi hatırlıyorum tamam burda tanımıyoruz birbirimizi ama o kadarı biraz ayıba
Littlepanda 🤣boşver böyle iyiyim ben 🤪
Kime_neee nasıl cnm anlamadım 🤣
Littlepanda katılıyorum 🌸🙏
2minikmucize bencedee ve umarım bir daha böyle bir post gormeyiz 😂🌸
Littlepanda ne sorardı acaba :)) herseye soylenıyo nasıl susturabilirim yemegıne fare zehri atsam anlaşılır mı derdi 😀😀😀
Rouge inşallah saçma sorular geliyor arada binada şükür 🤣
2minikmucize eskisi kadar degil en azından😂 gülüyoruz arada😂
bitterdelisi24 yok yaaa senin gibi bir hanımefendiye kıyamazdı bence 😎 eşin fare zehri almaya diye gider fare zehri dışında herşeyi alır gelirdi 🤣🤣
Rouge aynen ben sürekli sexs konuşulması taraftarı değilim.yani ben de konuşuyorum ama tozunda🤣belki libidosu yüksek bi bayan olsaydım değişir miydi bilmiyorum fikir alıp vermek hoşuma gider her zaman bu böyle olmuştur her konuda
Littlepanda benimki kullanmazdi ya 😁 hiç hoşlanmıyor cinsellik konuşmaktan . Çok samimi arkadaşı var sürekli özel konular aciyo diyo benden de bekliyo diyo konuşmamı benim ozelimi niye anlatım ya diyo en nefret ettiğim şey diyo bu huyu yüzünden kircam bigun kalbini . Ordan biliyorum 🤭
Adsizbayan benim eşimde öyle özelimiz sonuçta adı üstünde neden anlatayım ki hem ben seni kıskanırım asla anlatmam diyor
Littlepanda böyle bir uygulama kullanmazdı ama kullanacak olsa “eşim dışarı çıkmama izin vermiyor hep birlikte olalım istiyor siz nasıl çıkıyorsunuz “ yazardı herhalde çünkü akşam yaşadığımız bişeyi anlatıcam kısaca 😂 dışarı çıktı çıkarken bende senin istemediğin bir şeyi yapıcam dedim herşey karşılıklı dedim ben aradı çıkınca aşkım o dediğin şeyi yapmıycaksın demi dedi eve gelince kavga ediver sanmış geldiğinde bende makyaj felan yaptım canım istedi kendimle ilgilenmek aşkım iyimisin dedi adam ben geldiğimde kavga ederiz sanmıştım dedi 😂