• Muhabbet
  • Karımı çıldırtmak istiyorum 😝

Rouge anladım canım 🌸 kimisi de bir anlık gazla anlatıyor bence ya da herkes olanı mı anlatıyor yoksa hayalindekini mi çünkü insanoğlu özeniyor kendinde olmayan şeylere

Littlepanda valla ne yalan söyleyeyim diye başladıysa kesin yalan benim kocamın boyu 180 ahaaa seyide 150 bilemedim 149😂😂tövbe yarabbim

Rouge çok oldu o posta ama çok iyi hatırlıyorum tamam burda tanımıyoruz birbirimizi ama o kadarı biraz ayıba

Rouge mesela benim eşim 😂 görse kızar hatta sildirir bile öyle postlar açılıyor ki çünkü ama bakmıyor kadınlar var özel konuşuluyor girme diyorum bakıpta girmez merakta etmiyor ama girip baksa kesin sildirir sen bunlarimi okuyon kim bilir sen nelee konusuyon diye paranoyak olurdu😂

Blondie haksız sayılmazlar pek ya onlar hakkında her bilgi paylasılıyor sonucta😂 sende istemezdin onun böyle seyler okuyup gaza gelmesini bence😂

Rouge istemezdim ki ben kesin merak eder girip bakardım böyle yazılar okuyuncada ona kızar kesin silerdim😂

Rouge aynen ben sürekli sexs konuşulması taraftarı değilim.yani ben de konuşuyorum ama tozunda🤣belki libidosu yüksek bi bayan olsaydım değişir miydi bilmiyorum fikir alıp vermek hoşuma gider her zaman bu böyle olmuştur her konuda

Littlepanda benimki kullanmazdi ya 😁 hiç hoşlanmıyor cinsellik konuşmaktan . Çok samimi arkadaşı var sürekli özel konular aciyo diyo benden de bekliyo diyo konuşmamı benim ozelimi niye anlatım ya diyo en nefret ettiğim şey diyo bu huyu yüzünden kircam bigun kalbini . Ordan biliyorum 🤭

Littlepanda böyle bir uygulama kullanmazdı ama kullanacak olsa “eşim dışarı çıkmama izin vermiyor hep birlikte olalım istiyor siz nasıl çıkıyorsunuz “ yazardı herhalde çünkü akşam yaşadığımız bişeyi anlatıcam kısaca 😂 dışarı çıktı çıkarken bende senin istemediğin bir şeyi yapıcam dedim herşey karşılıklı dedim ben aradı çıkınca aşkım o dediğin şeyi yapmıycaksın demi dedi eve gelince kavga ediver sanmış geldiğinde bende makyaj felan yaptım canım istedi kendimle ilgilenmek aşkım iyimisin dedi adam ben geldiğimde kavga ederiz sanmıştım dedi 😂