Burcu112 Haftadayım ellerim özellikle sabahları çok şiş oluyo ve kapatamıyorum bi süre bazen tüm gün acıyo özellikle orta parmağıma acıdan bazen dokunamıyorum ve genel bi vücut ağrısı var normal midir çok oturursam da ayaklarım şişiyo magnezyum da kullanmama rağmen ağrılarım hafiflemedi ne önerirsiniz
c_suu doktor hanım dış gebelik ve boş gebelikle alakalı bilgi verebilir misiniz. Beta değerleri birşey ifade eder mi yoksa kese ve sonrasını mı beklemek gerekir anlamak için?
camguzeli drnihanozdemir_ peki bel ağrısı bu dönemde düşük riski mi bir de sol karında da sancım oluyor
Ebrulicee drnihanozdemir_ iyi akşamlar Doğum yapalı 40 gün oldu ama idrarımı tutamıyorum sebebini bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim
drnihanozdemir_ Ebrulicee henüz çok erken eğer 3. Ay sonunda devam ediyorsa mutlaka doktora başvurun Şimdi için kegel egzersizleri öneririm
Titizkiz Peride 28 haftalık hamileyim bir sınırlama olmadı ama son zamanlarda cinsel ilişki sırasında bir batma hissediyorum. Enfeksiyon dan olur mu ? Doktorum toz vermişti ama hala devam ediyor.
mervefe Peride merhaba ben 3 aylık iğne vurdurdum süresi geçti ama yaptırmadım sürekli ara ara kanamalarım oluyor bu normal mi ?
drnihanozdemir_ Selmaa prolaktin yüksekliği ve Ca 125 yüksekliğinin nedenlerinin araştırılması gerekir