• Muhabbet
  • En rezil olduğunuzu hissettiğiniz an

Maksat muhabbet olsun 😂😂😂 ben başlayayım taksideydik bebeğim 5-6 aylık falan eşim bankamatikte durdurdu taksici ben ve kızım yanlız kaldık o ara çok sesli bir şekilde bebeğim gaz çıkardı yerin dibine girdim ben çıkarmış gibi oldum 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Ah kızım altına mı yaptın sen diye geçiştirdim ama adam şöyle bi göz ucuyla baktı 🙊🙊

Merabatelevolee Ben bundan 2 yıl önce arabanın icinde avm nin otoparkinda güvenlige yakalandım arabanin icine ışık felan tuttu bak yine aklima geldi konusamayacam daha fazla 😄😄😄

Merabatelevolee Sevgilimle kaçamak yapıyoduk camlar filmliydi ön camı da kapattik cama ışık tuttu sanırım herşeyi gördü offf polisi felan arayacaktı iş ciddilesti hatta 😮

Merabatelevolee Düğün günü pist mi neyse artık oraya gelmek çin merdivenden aşağı incez el eleyiz eşimle tek elimde gelinlikte ayağıma takılmasn diye o heycanla hayvan gibi kaldırmışım gelinliği olduğu gibi heryerim görünmüş bi allahın kulu da uyarmamış izlediğimde gördüm o rezaleti🤦🏻‍♀️😂😂

Merabatelevolee Bende çok var bekarken teyzemler falan baya kalabalık toplandik yemekte bide gaz kaçırdım kıpkırmızı oldum eniştem bide çok dindar günah yahu günah dedi kaçırdım dedim çok utandım bı kerede kayınvalideme gittik onların yanında kaçtı bakışları aklımda daha yazında kayınlarım eltim kv falan yine kalabalık denize gittik deniz şortu giymiştim arası komple yırtıkmış eltim kocasına araya işaret edip güldü durdu eve gelip görünce anladım