Selam kizlar
Aslinda anlatıp anlatmamakla cok kararsiz kaldim ama artık sinirden disime agri giriyo benim bu kaynanam kadar nankor bi insan yok ne yapsam yaranamiyorum.kadina 1 tane oglum var 1 bucuk ay sonra yasina giricek cok hiperaktif bi çocuk onla uğraşmaktan bazen kendime bile zaman bulamiyorum neyse asil konumuza donelim kadin yuzume karsi melek sende benim evladimsin diyerek yaklasir ama gotumu doner donmez esimi doldurur hele bu aksam ki yaptigi bardagi tasirdi sabah geldiler gorumcem kucuk kaynim kaynanam kahvaltilarini hazırladım zikkimlandilar her biri bi tarafa dagildi sonra bu hastayim diye numaradan girdi yatti bi kac saat bende gittim yanina anne cocugu da koynuna koyumda evi bi toplaym.bok götürüyor dedim yok dedi geri yolladi neyse.dedim bi sekilde evi topladim ama esim gelmeden once bi gorun sirtima masj yapiyo sakalasiyo falan neyse esim geldi biraz oturduk ben dusa girdim ve cocugun kiyafetlerini yikamistim unuttum banyodan kaynanama bagirdim anne makinenin kapagini bi acda camasirlar kokmasin ben cikinca asiyim diye oglunun yaninda yok ben hastayim.yapamam diye bagiriyo sonra neyse kalkti acti neyse ben banyodan çıktım esim peşime odaya girdi bana nasil bagiriyo küfür ediyo sen koca.kadini gotunde dolandiriyosun da şöyle de boylede diyerek uzerime yurudu aglamamak icin kendimi zor tuttum esimi odadan kovdum sonra baktim ki kaynanam mutfagi toplamis yalandan normalde kolay kolay yapmaz icerde kulalikla muzik dinliyo yuzume bakamiyo suan girdi zibardi yatiyo ben allaha havale ettim hepsini 😥kalbim cok kirik esime de kaynanama da sizce ne yapmaliyim hakkinizi helal edin kizlar biraz uzun oldu ama içimi dokmek istedim kafayi yiycem artik
Kaynanaaaaâaa👿👿👿
Shhssh cok tehlıkelı ya seytan resmen.. valla böylelerinden korkulur
bitterdelisi24 cok haklisin ama esinin annesi oluncada da fazla sesin cikmiyo maalesef😶
Burda ne cok bos yorum yapanlar var benm icimde bi kotu niyet olmadan derdimi dokuyorum akil almak icin baska anlatabilcegim kimsem olmadigi icin konusma uslubuna.kadar laf yapiyolar ne yani agzi bozuk olan uzulemez mi kalbi kirilamazmi insan degilmiyiz biz🤨
Shhssh makinede bekleyen çamaşır 1 gün geçerse kokar ancak banyodan böyle bir şey icin seslenmeniz bana garip geldi üstelik kaynananızın huyunu biliyorsunuz eşinizin yanında neden böyle davrandınız ki ? Duş en fazla 10 dk sürüyor çamaşırlar 10 dk bekleyebilirdi bence siz eline koz vermişsiniz kaynananızın