Selam kizlar
Aslinda anlatıp anlatmamakla cok kararsiz kaldim ama artık sinirden disime agri giriyo benim bu kaynanam kadar nankor bi insan yok ne yapsam yaranamiyorum.kadina 1 tane oglum var 1 bucuk ay sonra yasina giricek cok hiperaktif bi çocuk onla uğraşmaktan bazen kendime bile zaman bulamiyorum neyse asil konumuza donelim kadin yuzume karsi melek sende benim evladimsin diyerek yaklasir ama gotumu doner donmez esimi doldurur hele bu aksam ki yaptigi bardagi tasirdi sabah geldiler gorumcem kucuk kaynim kaynanam kahvaltilarini hazırladım zikkimlandilar her biri bi tarafa dagildi sonra bu hastayim diye numaradan girdi yatti bi kac saat bende gittim yanina anne cocugu da koynuna koyumda evi bi toplaym.bok götürüyor dedim yok dedi geri yolladi neyse.dedim bi sekilde evi topladim ama esim gelmeden once bi gorun sirtima masj yapiyo sakalasiyo falan neyse esim geldi biraz oturduk ben dusa girdim ve cocugun kiyafetlerini yikamistim unuttum banyodan kaynanama bagirdim anne makinenin kapagini bi acda camasirlar kokmasin ben cikinca asiyim diye oglunun yaninda yok ben hastayim.yapamam diye bagiriyo sonra neyse kalkti acti neyse ben banyodan çıktım esim peşime odaya girdi bana nasil bagiriyo küfür ediyo sen koca.kadini gotunde dolandiriyosun da şöyle de boylede diyerek uzerime yurudu aglamamak icin kendimi zor tuttum esimi odadan kovdum sonra baktim ki kaynanam mutfagi toplamis yalandan normalde kolay kolay yapmaz icerde kulalikla muzik dinliyo yuzume bakamiyo suan girdi zibardi yatiyo ben allaha havale ettim hepsini 😥kalbim cok kirik esime de kaynanama da sizce ne yapmaliyim hakkinizi helal edin kizlar biraz uzun oldu ama içimi dokmek istedim kafayi yiycem artik

Shhssh cocuga bakar yalandan sadece tek iyiligi bu bana karsi onunda lafi oluyo cogu zman

Shhssh oyhhh valla sizin derdinizle bende dertleniyorum bebeklerim ne diyyimki şimdi eşin olacak saftirik görmüyomu bunları

Anilla eşimle dort senedir beraberim 1 bucuk senedir de evliyim ilk basta boyle degillerdi cok degistiler.cok ne çektiğimi bi allah bi ben biliyorum icim aciyo artik😥😣

Escobar yok anasinin bokunu yiyo afedersin onlar benim ailem diyo ben neyim diyorum sende ailemsin diyo ama cok ayrim yapiyo😐

Shhssh bu devirde şeytan olacaksın helede öyle kaynanaya mademki şeytanlar kazanıyor sende şeytanlık yap eşinin gözünü aç

Shhssh geçenlerde aynı buna benzer bir post açılmıştı odamı sizdiniz? Serefzif denilmişti o postta . Konuşma uslubunuzle karakterinizi belli ediyorsunuz az bile yapmışlar .

Esmerkiz hayir o ben degilim ilk defa boyle bi post actim kelimelerine dikkat edersen iyi olur bilip bilmeden insanlari yargilamaya hakkin yok anladinmi 😠

Esmerkiz insan ilk once kullanici adlarina bakar oyle yorum yapar sen benim konusma uslubuma da karisamassin ayrica anladinmi..

Shhssh bide severek evlendiniz demi lan bunun neresi sevme eşimle 40 yıl evli kalsam onu aileme karşı savunurum tabikide keza oda beni hatalıysamda yapmış bir hata der kapanır ama bunlar arsız anam

Escobar keske benm de esim oyle olsaydi evet severek evlendik ama bi kere olsun 4 senedir ailesine karsi beni savunmadi bi kere olsn benim esim bunu yapmaz demedi en cok da o zoruma gidiyo zaten 🙄

Burda ne cok bos yorum yapanlar var benm icimde bi kotu niyet olmadan derdimi dokuyorum akil almak icin baska anlatabilcegim kimsem olmadigi icin konusma uslubuna.kadar laf yapiyolar ne yani agzi bozuk olan uzulemez mi kalbi kirilamazmi insan degilmiyiz biz🤨

Shhssh sorun eşinde kuzum o dengeyi sağlamalı Allah benim kayınvalidemden razı olsun asla beni kocama kötülemedi şimdiye kadar hatta benide savunur haksızsamda uyarır sadece oda anne tadında

Escobar ilk zamanlar benimkide oyleydi ama cok degisti bende anlayamiyorum bazen ne yapmaya calisiyolar canm

Shhssh bak şimdi sana yapcaklarını söylüyorum
                        Kaynanayı ne yapmalı
                        Kaynar kazana atmalı
                        Yandım gelin dedikçe
                        Altına odun atmalı
                        Öyle kaynanalar bundan anlar

Shhssh makinede bekleyen çamaşır 1 gün geçerse kokar ancak banyodan böyle bir şey icin seslenmeniz bana garip geldi üstelik kaynananızın huyunu biliyorsunuz eşinizin yanında neden böyle davrandınız ki ? Duş en fazla 10 dk sürüyor çamaşırlar 10 dk bekleyebilirdi bence siz eline koz vermişsiniz kaynananızın