Shhssh hemen hemen aynı şeyleri yaşadım bizde fiziksel şiddet oldu en son o yüzden boşanma davası açtım çekişmeli devam ediyor şuan gözüm yeni açıldığı için sana şu tavsiyeleri veririm canım benim ,eşine kaynananın gerçek yüzünü ispatla ben daha fazla bişey yapamam annene de gerekiyorsa ses kaydı al eşine dinlet eşine ailesi hakkında asla şöyleler böyleler diye kötü şeyler söyleme zaten söylesen de kabul etmez eşine karşı onları çok seviyor gibi davran ama nerden ne geleceğini de bil o ses kayıtlarını dinlet ben onları çok seviyorum ama anneni sen kulağınla dinle de hatta ağla ben onu öz annem gibi seviyorum ama çok üzüyor beni de canım ancak bunları yapabilirsin başka türlü inanmaz sana. Benim eşim ses kaydına bile inanmadı öyle demek istemiyordur o diye😁 bak gene olmuyorsa eşine korku ver boşanırım senden beni ve evladımızı ailen gibi görmeyeceksen de bakalım ne yapacak.

Shhssh bırak hazırlasın otur ye :) sende öğrendin artık esının yanında sende oyle davran.. onune getır gotur anne anne de.. esın yokken sende yat asagı

Esmerkiz Öyle riyakar iki yüzlü pişkin kaynanaya asıl bukadıncaz az demiş eğer dediğiniz kişi bu arkadaşsa

Shhssh evi bok götürüyor mu dediniz gerçekten yoksa lafın gelişi mi ? Kimseden bişey bekelemediginizde uzulmezsiniz de . Sizde kendi işinizi yapın kimsenin işini yapmayin çocuğun biseyini bahane edin eşiniz varken sizde melek gibi davranır eşiniz yokken de hiç muhatap olmazsınız

Adsizbayan onun gibi neler bu yazılımla davranış şekli aynıysa zor biraz mutlu olması Allah ın nimetine zıkkımlanıyor demesi neysee…

Esmerkiz senin benimle derdin ne canm onu soyle sen bos yorum yapmayi birakda

Shhssh kayınvaliden çok sıkıntılı ya Allahtan ayrısınız bence çok görüşmemeye bakın yoksa hergün gelip bi tartışma olay çıkartıp gider

Adminlerde birisi rica etsem bu postu kaldırsa????

Esmerkiz ben sana bisey diyim mi bu kadar kisi bana destek olmaya calisirken birtek sen boyle sacma sapan yorum yapiyosun neyse uzatmiycam lutfen postumdan defolup gidermisin asil saygisiz sensin bosa dememisler kadin kadinin dusmanidir diye

Shhssh sende konuş ama arada mesafe olsun yakın olunca ıstedıklerını soleyebılceklerını sanıyorlar malesef

Esmerkiz sabrimi zorluyosun anladin beni hakliyken haksiz duruma dusureceksin o yuzden defolup gidermisin postumdan

Shhssh Sende aynısını yap şekerim eşinin yanın da sana nasıl davranıyorsa öyle davran davran sen de yalnızken de aynısı yap kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapınca nasıl oluyormuş anlar belki