Arasemir11 Shhssh kayınvaliden çok sıkıntılı ya Allahtan ayrısınız bence çok görüşmemeye bakın yoksa hergün gelip bi tartışma olay çıkartıp gider
Shhssh Esmerkiz ben sana bisey diyim mi bu kadar kisi bana destek olmaya calisirken birtek sen boyle sacma sapan yorum yapiyosun neyse uzatmiycam lutfen postumdan defolup gidermisin asil saygisiz sensin bosa dememisler kadin kadinin dusmanidir diye
Arasemir11 Shhssh kesinlikle yoksa onun yüzünden çok sorun çıkar olaylar hiç beklenmedik yerlere bile gider
bitterdelisi24 Shhssh sende konuş ama arada mesafe olsun yakın olunca ıstedıklerını soleyebılceklerını sanıyorlar malesef
Shhssh bitterdelisi24 aynen oyle canm bu esmer kiz postumun kaldirilmasini istiyor postu actigimdan beri sacma sapan yorum yapiyo bu sayfanin adminleri kim biliyomusun
Nietzsche Shhssh merhaba, post kaldırma işlemi için ,sağ alt köşede daha fazla kısmına girip bize ulaşın bölümünden mail atmanız gerekiyor.
Shhssh Esmerkiz sabrimi zorluyosun anladin beni hakliyken haksiz duruma dusureceksin o yuzden defolup gidermisin postumdan
Kumruu Shhssh Sende aynısını yap şekerim eşinin yanın da sana nasıl davranıyorsa öyle davran davran sen de yalnızken de aynısı yap kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapınca nasıl oluyormuş anlar belki
Adsizbayan Shhssh o halde bişey yapmasına fırsat vermeyin ki hiç bir yerden vuramasin sizi Allah kolaylık versin Zor bir durum