Cikolatali-waffle dolapfaresi bne de 91 kiloyum canım inşallah Verebiliriz ya kilo vermek çok zor gerçekten
Hoyrat Cikolatali-waffle zor değil inanın sadece sizi birşeyin kilo vermeye itmesi gerek beni arkadaş ortamı itti herkez coxukluydu ama kilolu değildi dedim yaşım genç benim ne eksiğim var sağlıkki olmam gerek dedim bir azimle başladım çok şükür gitti doğum kilolari
dolapfaresi Cikolatali-waffle valla ben çok kararlıyım kendimi kötü hissettiğimde diyetisyenime mesaj atıyorum biraz konuşuyoruz moral veriyor bana
Hoyrat Cikolatali-waffle hamur işini azalttım birde bir saat yürüdüm hergun bol su içerek bu şekilde şuan 65 kiloyum kilo hesaplamasında ideal diyor ama bir beş kilo daha vermek istiyorum ama herkez yeter diyor ama bakalım
Cikolatali-waffle Hoyrat bir kere verdim ama hızlıca geri aldım buda bana ders oldu şuan tekrar vericem birdaha da almamaya çalışıcam inşallah
Deleted10 dolapfaresi ben de hic sevmiyorum. Kendine bir su sisesi edin buyuk boylardan. Sürahi de kullanabilirsin. İcine iki uc kabuk tarcin at. Yogun bi tarçın tadi yok. Butun tatlı istedigini karsiliyor🤟🏻
dolapfaresi caramella birde diyetisyene karşı bir sorunluluk hissi oluşuyor mahcup olamamak için bile uyuyorsun listeye
dolapfaresi 2minikmucize çoğu zaman yemiyorum dediniz ya kendinize kötülük yapıyorsunuz yiyeceksiniz ama kaliteli yiyeceksiniz karbon hidrat değil de protein ve sebze yemeniz gerekiyor