Ask_hosmus Sfnur patates geçiriyomuş heralde şems arslan veriyo o tarz tarifler baya iyi oluyo onun tarifleri
Sfnur Ask_hosmus pattes ve salatalık yapiyordun baya etki etmişti ama bebek beni çok yoruyor ya yüzümü yıkasim bile gelmiyor
Deleted11 Sfnur ırsi mi sizinki? Ya da kan değerlerinize baktırdınız mı? Benimde var mosmor hemde doktora gitmeyi düşünüyorum. Şurda bekliyim bende 😏
Piyemses Sfnur şu sıralar minik bebekten dolayı göz altlarım koyulaştı ama onada salatalık iyi geliyo diye biliyorum hiç denemedim gerek yok diyerek
Sfnur Piyemses ben yapcam ya ondan patattes ve salatalığı rendeleyip suyunu sıkıyordum pamuklari batırıp buzluğa koyuyordum sonra her gün düzenli göz altına yapıyordum etkisini görmüştüm şimdi tekrar yapabilirsen yapcam inşallah tek göz altı değil birde doğum sonrası göbek var kilo var ooo ooo 😀😀
Meleklerinruyasi Sfnur yaa benimde mosmor cökuk ama irsi yani cocukluktan beri var, tek cozum botoks diye biliyorum
Piyemses Sfnur çok iyi fikir ☺️ 1.5 ay oldu doğuö yapalı. Sadece sezeryan dikişinin üstüne az Bi sarkan kısım var o da gider büyük ihtimalle ben 52 ye düştüm kesin 3 yaşında 1 oğlum var
Bi-dal-alirim Tek çare gözaltı ışık dolgusu. 2 yıl gidiyor, git gide etkisi azalarak. Sonuçlar gayet başarılı fakat herkese uygulanamıyor, bir çeşit dolgu olduğu için belli bir çukurlukta gerekiyor.
Bi-dal-alirim Bi-dal-alirim şunu da belirteyim gözaltı ışık dolgusu kalıcı mor halkalara sahip olan kişilere uygulanıyor. Sizinki yorgunluğa, uykusuzluğa bağlı bir sebeptense böyle bir operasyona ihtiyaç yoktur. Biraz dinlenebildiginizde bile olumlu etkiler göreceksiniz
Deleted11 Bi-dal-alirim siz yaptırdınız mı? Benim çok çukur değil ama kalıcı morluk var ırsi yani ve geçmiyor 😬
Sfnur Piyemses ben 55 le hamile kaldım 64 le doğuma girmiştim şuanda 58 zayiflmatm 56 omstum ama yedikçe yedimmm tekrar aldım 3 ay oldu 😀😀 55 dönmekte istemiyorum sadce gobgim gidip belim incelse öyle bir formül olsaa 😀😀
Sfnur Piyemses çok zayıf iyi değil ya gerçekten ben şuannumum göbeğim hariç belimde kıvrım kalmadı resmen düz ya düz iniyorum napcazz böyle 😀😀 biizim derdimiz bitmez 😀