• Beslenme
  • Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊

2minikmucize Nacizhane fikrim bence iyileşmesini bekleyin yavrunuzun. Şimdi iştahı kapanır yada hoşlanmazsa ileride yemeyebilir. 🌿

Lavinia_ bu tartışmayı sabitledi.

TombulHatun korktum zaten Avakado yemiyor malesef hep tatlı şeyleri seviyor🤣 @zarifhanim yok zaten zorlamıyorum bugün biraz daha iyi yavrum şükür ishalde olmadı kusmadı da ama çok zorlamıyorum veriyorum yerse yiyor tiksindimi yemiyorlar malesef teşekkür ederim tavsiyeniz için😊

TombulHatun benim oğlum da 8 aylık kahvaltısında deniycem inşallah beğenir teşekkür ederiz tarif için bu ara da güzel bir post olmuş anneler için 8 aylık benim oğlum çok şükür en başından beri hep eline verdim başında durdum şimdi alıştı elmayı bile ağzına büyük parça aldığında direk ağzından atıyor çorbasına ekmek ufatırım bayılır. Tek sıkıntımız yumurtayı sevmiyor en önemlisi aslında işte böyle bir şeyler ekleyerek veriyorum bende tadını almayınca yiyor

Sihirlisabuncu severek yer inşallah kızım çok sevdi. Bende eline yeni ywni yumuşak şeyler vermeye başladm sertleri korkuyorum ya boğulur diye. Yumuşaklarla başladık 😀

zarifhanim
        Allah razı olsun inşallah Çok çok teşekkür ederim 🌼🌼 öyle yapayım

yalnizlikkralicesi Küçük küçük parçalayıp mama sandalyesine koysanız kendi belki o şekilde yer, hem bütün alıp boğazına takılma riski olmaz. Ama bu sefer de yutmadan diğer parçayı alır. Bilemedim ben 😕

yalnizlikkralicesi önce minik minik parçalayıp önüne verin öyle alışsn ben ek gıdaya başladğndan beri hiç pütürsüz vermedim hala çok sert şeyleri vermeye korkarm. Ama pankek mücver yumuşak olduğu için ezerek yiyor elinde ama sürekli kontrol etmeniz lazm büyük parça koparabiliyorlar.

TombulHatun bende sizin gibi eline ekmek verdim , oyalansın yemek yedirirken diye veriyorum. Yalıyor dediğiniz gibi. Islatıyor. Büyük parça koparabiliyor hemen ağzından geri alıyorum. Korkuyorum bu yüzden. Acaba ne zaman tam anlamıyla verebiliriz eline böyle şeyleri korkmadan

2minikmucize evet bende ayda 1 kere veriyorum 1 avokadoyu 4 gün yiyor zaten yoğurtlada karıştırıyorum ama tatlı seviyorsa muzla mutlaka yer. Bende yiyorum hatta bugün kayınvalideme bile yaptm çok beğendi 😀