Cikolatali-waffle ne güzel yapıyorsunuz. Bende yoğurt yapıyorum evde ama daha peynire kadar gelemedim😊 bir iki yere sordum satılmıyordu sonunda peynir de yapıcam sanırım😊
Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊
Mirinda aslında çok kolay yapsanız anlarsınız en güzelş doğalı ben bu tarifle yapıyorum hep sadece yoğurt be sirkesini biraz daha fazla katıyorum ben birde suyunda bekletiyorum içine bir miktar daha tuz atıyorum durun tarif atayım hemen deneyin 🥰
https://www.nefisyemektarifleri.com/koy-peyniri-peynir-mayasiz/
Cikolatali-waffle kesin deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻 Ay biri bana bir gün peynir yapacaksın dese ben uğraşmam derdim, bebişler neler neler yaptırıyor bize 😊😊
Cikolatali-waffle 5.5 aylik bebek icin öneriniz var mi
Mirinda hiç sorma herşey evlat için aslında onlar sayesinde neler neler öğreniyoruz 🥰
Adamasali ne gibi öneriler canım ek gıdaya yeni başladığın için direk pankektir köftedir böylr şeylerle başlama ağır gelir. Yoğurt, havuç ( parmak şeklinde doğrayıp haşlanmış yada buharda pişmiş şekilde), bu tarz hafif şeyler yedir önce alışsın. 🥰 çok çok değil günde 2 3 tatlı kaşığı yeterli ilk zamanlar
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle Kabaklı havuçlu kıymalı erişte yapıyorum karışık onu yiyor . Ama ben fasülye karnabahar enginar bunlarıda yesin istiyorum . Bunları köfteye katsam eminim köfteyi ağzından çıkartır . Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olurum 😅
zarifhanim Ufakken çok severek yiyordu nazara geldi sanırım herkes ne güzel sebze yiyor falan diyordu 😏
TombulHatun dediğin gibi avakado ve muz denedim içine birazda yoğurt çok güzel oldu tadı ben bile yiyebilirim😊teşekkür ettim bide küçücük şey pahalı olmazsa mükemmel olacak🤣
2minikmucize ay afiyet olsun kuzucuğa. Şoka geliyor canm 5 TL filan ordan al 1 tanesini 4 günde yiyor. Bir dilim çıkarınca çekirdeği çıkarma açıkta kalan yerlere zeytinyağı sür kararmaz
Dolunayy çok zorlamayın mesela brokoli haşlayıp önüne koyun belki sever yer. Yeniyorsa zorlamayın iyice soğur. Zamanla yer bence ara sıra teklif edin 🥰
Dolunayy kaç aylık canım
Cikolatali-waffle ek gıda canım. Yogurt patates püresi ………pirinç unu ve irmigi pişirip veriyorum tatlandırmak icin de biraz pekmez koyuyorum .,bu aralar hep ishal ve cok kötü kusuyor burnundan atıyor yarısını ne yapabilirim yaa nasil geçer
TombulHatun tmm canım yok küçücük şey 15 lira verdim zeytin yapı sürünce kararmaz mı sürmedim dün sürerim bundan sonra
Cikolatali-waffle aynen kızım hiç sevmezdi zorlamadım geçen seneden beri bayılıyor resmen
2minikmucize yok canım kararmıyor ya zeytinyağı ya limon sürmek lazım mış ben zeytinyağı sürüyorm 4 gün boyunca birşey olmuyo her gün 1 dilim yiyor zaten
TombulHatun ah canım çok sağol 🤣