• Beslenme
  • Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊

Mirinda hiç sorma herşey evlat için aslında onlar sayesinde neler neler öğreniyoruz 🥰

Adamasali ne gibi öneriler canım ek gıdaya yeni başladığın için direk pankektir köftedir böylr şeylerle başlama ağır gelir. Yoğurt, havuç ( parmak şeklinde doğrayıp haşlanmış yada buharda pişmiş şekilde), bu tarz hafif şeyler yedir önce alışsın. 🥰 çok çok değil günde 2 3 tatlı kaşığı yeterli ilk zamanlar

Dolunayy henüz daha reddetmedi ama bezelye sevmiyor bizimki bende yanına yoğurtta koyuyorum bi ondan bi ondan yapıyorum yiyor 🤷🏻‍♀️

Cikolatali-waffle Kabaklı havuçlu kıymalı erişte yapıyorum karışık onu yiyor . Ama ben fasülye karnabahar enginar bunlarıda yesin istiyorum . Bunları köfteye katsam eminim köfteyi ağzından çıkartır . Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olurum 😅

Nimess Bezelyede yemiyor hiç birşekilde denedim yoğurtla falan ıı ııhh imkanı yok ağzından atıyor veya hiç ağzını açmıyor . Her gün ne yapıcam derdi var kocam bu kadar zorlamadı beni 😂

Dolunayy zorlama bence o zaman bi de tamamen tiksinmesin inşallah bi süreçtir ve geçicidir 🌸 farklı tatlarla birleştirerek yine tattırır bakarsın bi yerden sonra yer bence 😂😂

TombulHatun dediğin gibi avakado ve muz denedim içine birazda yoğurt çok güzel oldu tadı ben bile yiyebilirim😊teşekkür ettim bide küçücük şey pahalı olmazsa mükemmel olacak🤣

2minikmucize ay afiyet olsun kuzucuğa. Şoka geliyor canm 5 TL filan ordan al 1 tanesini 4 günde yiyor. Bir dilim çıkarınca çekirdeği çıkarma açıkta kalan yerlere zeytinyağı sür kararmaz

Dolunayy çok zorlamayın mesela brokoli haşlayıp önüne koyun belki sever yer. Yeniyorsa zorlamayın iyice soğur. Zamanla yer bence ara sıra teklif edin 🥰

Cikolatali-waffle ek gıda canım. Yogurt patates püresi ………pirinç unu ve irmigi pişirip veriyorum tatlandırmak icin de biraz pekmez koyuyorum .,bu aralar hep ishal ve cok kötü kusuyor burnundan atıyor yarısını ne yapabilirim yaa nasil geçer

TombulHatun tmm canım yok küçücük şey 15 lira verdim zeytin yapı sürünce kararmaz mı sürmedim dün sürerim bundan sonra

2minikmucize yok canım kararmıyor ya zeytinyağı ya limon sürmek lazım mış ben zeytinyağı sürüyorm 4 gün boyunca birşey olmuyo her gün 1 dilim yiyor zaten