Dolunayy zarifhanim Ufakken çok severek yiyordu nazara geldi sanırım herkes ne güzel sebze yiyor falan diyordu 😏
Nimess Dolunayy zorlama bence o zaman bi de tamamen tiksinmesin inşallah bi süreçtir ve geçicidir 🌸 farklı tatlarla birleştirerek yine tattırır bakarsın bi yerden sonra yer bence 😂😂
2minikmucize TombulHatun dediğin gibi avakado ve muz denedim içine birazda yoğurt çok güzel oldu tadı ben bile yiyebilirim😊teşekkür ettim bide küçücük şey pahalı olmazsa mükemmel olacak🤣
TombulHatun 2minikmucize ay afiyet olsun kuzucuğa. Şoka geliyor canm 5 TL filan ordan al 1 tanesini 4 günde yiyor. Bir dilim çıkarınca çekirdeği çıkarma açıkta kalan yerlere zeytinyağı sür kararmaz
2minikmucize TombulHatun tmm canım yok küçücük şey 15 lira verdim zeytin yapı sürünce kararmaz mı sürmedim dün sürerim bundan sonra
Cikolatali-waffle Dolunayy çok zorlamayın mesela brokoli haşlayıp önüne koyun belki sever yer. Yeniyorsa zorlamayın iyice soğur. Zamanla yer bence ara sıra teklif edin 🥰
2minikmucize Cikolatali-waffle aynen kızım hiç sevmezdi zorlamadım geçen seneden beri bayılıyor resmen
Adamasali Cikolatali-waffle ek gıda canım. Yogurt patates püresi ………pirinç unu ve irmigi pişirip veriyorum tatlandırmak icin de biraz pekmez koyuyorum .,bu aralar hep ishal ve cok kötü kusuyor burnundan atıyor yarısını ne yapabilirim yaa nasil geçer
Cikolatali-waffle Adamasali yaa bence bi doktora göster istersen ishal ve kusuyor diyorsun birşey alerji mi yapıyor acaba? 😧 irmik için biraz erken 7. Ayını bekle. Sen şimdi hafif yedir yoğurt hafif bir şehriye çorbası gibi
TombulHatun 2minikmucize yok canım kararmıyor ya zeytinyağı ya limon sürmek lazım mış ben zeytinyağı sürüyorm 4 gün boyunca birşey olmuyo her gün 1 dilim yiyor zaten
Cikolatali-waffle 2minikmucize benim kızım ek gıdaya geçtiğinde herşeyi yerdi 1.5 yaşından sonra ağzına sebze sürmedi hiç zorlamadım şimdi 3 yaşında bayıla bayıla yiyor. Aynı şekilde bir dönem yumurta da yemeZdi şimdi yiyor bir dönem balık yiyordu hem de çok severek ama şimdi ağzına sürmüyor mesela zorlamıyorum ben de. Teklif ediyorum sadece
TombulHatun 2minikmucize böyle fikir alışverişi gerçekten çok iyi oldu ya ben bide ilk acemilik çok :)
2minikmucize TombulHatun benim ikinci ama avakado sevmediğim için vermezdim kızıma ama dediğin gibi yaptım güzel oldu baya
Adamasali Cikolatali-waffle yok canım valla sanmıyorum irmigi verdim 10 gun falan gecti yeni öyle oldu başka da bisey vermedim zaten öyle olunca kestim iştahı gitti mama tek veriyorum onda da 5 dk geçmiyor ya üstten atıyor yada alttan çıkarıyor. Doktora götürdüm ama doktor yoktu acile gösterdim sadece bi agri kesici verdi …Yarin doktora götürecem tekrar
TombulHatun 2minikmucize ben kendimde hiç yememiştim ilgimi çekmiyordu eşimin kuzeni veriyomuş baya faydalı filan dedi. bende deniyim dedim ayda 2 kere filan alıyorm. yoğurt pekmez ve avokado da verebilirsin ara öğün olarak. muz avokadoyu biz bile yiyoruz eşimle artk süzme peynirle karıştrp galetayla yemekde güzel oluyo bak kendin dene :) :)
2minikmucize TombulHatun isal ve kusmamız vardı şükür yedi iştahsızdı ben dün yaptım çok güzel oldu tadına baktım bi😊
Mdlsty38 zarifhanim 6aylıkkwn sabah kahvaltısına Ne verirdiniz ve neler yapardınız 6aylıkken tarif istiyorum
zarifhanim Mdlsty38 6 aylıkken ana besin emzirme ağırlıklı olmalı. Kahvaltıya yoğurt, öğlen sadece havuç patates gibi püreler. Akşam kaşık maması, öeyve püreleri verebilirsiniz bu aralarda sık sık emzirmeye devam tabiki.