Glr_09 3. Yila girdik ilk iki yil o yapmadi simdi 3 aydir korunmuyoruz
Olmuyor gebelik yok
Glr_09 sizce reglimin bitmesini mi bekleyim doktor icin yoksa regliyken mi?
oradakibirisi üç ay kendini bu kadar yıpratacağın bir zaman dilimi değil doktorlar bile 2 sene doğal yolla olmazsa sanırım tedavi yapıyorlar. Her şeyin hayırlısını istemek lazım üzme kendini rabbim hayırlısı neyse onu versin🤲🏻
Hayirlisibegulum evet degil ama ic tarafimda 2 yildir istedigimi dusunun, 2 yildir istedim ama 3 aydir denedik. Esime cok sinirleniyorum su an! Bu haksizlik gibi geliyor
oradakibirisi Regle 6 gün varken gebelik varsa bile çıkmayabilir. 3 ay çok erken bir süre zaten. İki gebeliğimde de hemen hamile kaldım ama dış gebelik nedeniyle ikisini de sonlandırdılar. Keşke geç hamile kalsaydım da böyle olmasaydı. İnan her şeyde bir hayır vardır. Ama bir doktor kontrolünden geçebilirsin. Rutin hormon kontrolü yapılabilir.
- Düzenlendi
oradakibirisi yani kprunmuşsunuz 2 yıl doktora gitsen sana 1 yıl veya 6 ay dene dicektir bana da dedi çünkü somra biz korunduk zaten
Ama hemen olsun diyosan adetin 2 3 günü doktora git 2 yıldır evliyim de 1 yıldır çocuk oömuyor de hemen tedaviye başlarlar ki 3 ay erken en az 6 ay içinde olur dojtora gitmesen bile
oradakibirisi bacım bizde çok denedik zamanında hadi yumurtlama günüm birlikte olalım deyince olmuyor maalesef kafanı rahat bırakacaksın çocuk yapalım diye birlikte olmayacaksın zevk almaya bakacaksın ve hiç ummadığın anda hamile kaldığını öğreneceksin emin ol bende de öyleydi çok doktora gittik ikimizde de sıkntı yok dedi doktor bende Almanya’da yaşıyorum her gittiğimde alttan muayene ederdi yumurtalıkların gayet sağlıklı derdi kafama takmadım bir anda hamile kaldım 😂
Anonimhatun aynen 😀ben inanmıyordum ama allahım nasip etti çok şükür isteyene de nasip etsin
oradakibirisi Canım benim, 1 sene olmadan doktorlar müdahale etmiyor 1 seneye kadar olmaması normal karşılanıyor herhangi bir sıkıntılı durum yoksa. Bence biraz stress yapmamalısın, stresten tutmuyo çoğu zaman. Biraz sabırlı olmalısın takmamalısın.
Marbled tesekkur ederim cevabin icin
oradakibirisi Olur inşallah sıkıntı yapmayın ilk korunmalardan sonra zaman alabiliyormuş canınızı sıkmayın bu kadar
Canım 3 ay çok erken bir süre hemen ha deyince olmuyor bazen işte stres çok etkiliyor ne zaman olayı akışına bırakırsan o zaman daha çok Oluru oluyor evet 2 yıl istemişsin ama doktora gitsen bile 1 yıl en az korunmasız ilişki diyorlar canını sıkma lütfen olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
oradakibirisi bende bugun test yaptım negatıf cıktı bende polıkıstık overlıyım adetımden 4 gün gectı
oradakibirisi çok erken daha eşin doğru söylüyor hiç korunmadan 2 sene 3 sene bebesi olmayanlar biliyorum hiç bir problem yokken hemde başka bir tanıdığım 10 yıl tam 10 yıl çocuk için uğraştılar tüp bebekler tedaviler neler neler olmadı sonra vazgeçtiler olmuyor diye hiç beklemedikleri bir anda hamileydi.. onun bir vakti zamanı var o vakit gelince rabbim veriyor hiç şüphen olmaaın bu konuda moralini de bozma. Bende korunmasız 4 regl oldum sonra ki ay hamileydim. Hele böyle stres yapıp kafana takarsan hiç olmuyor. Görev gibi düşünüp çocuk için sevişirsen de olmuyor şahsen bende olmadı çoğu insan da yine öyledir rahat ol tevekkül et unut çocuğu falan at kafandan olacağına dair inancın olsun yeter hiç üzülme 🥰🙏
oradakibirisi 2 yil korunduktan sonra hemen hamile kalamazsin zaten.ben 1 senedir korunmadigim halde 2.cocugum olmuyor.isyan etme Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur.3 ay daha dene olmazsa o zaman gidersin doktora.birde her ay test yapip kendini uzme akisina birak rahat ol
oradakibirisi bence çocuk tek taraflı istenip yapılacak bir şey değil yanlış anlamayın şu zamana kadar ortak kararla beklemişsiniz bi şekilde sonuçta denememişsiniz. Deneme yaptığımız bu süre kendinizi bu kadar üzeceğiniz bir zaman değil biraz daha sabredin deneyin rabbim gönlünüze göre versin ❤️
dilaraakkaya o nedemek oluyor terimleri anlamiyorum
Hayirlisibegulum cok tesekkur ederim❤️🙏🏻 Cok iyi geldi
oradakibirisi bır cesıt kadın hastalıgı
oradakibirisi rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size ❤️ Gönlünüzü ferah tutun bizim şer gördüğümüzde hayır, hayır gördüğümüzde şer vardır 😇