yalnizlikkralicesi mrs_kralice Kızım da kova 9 aylık şuan. İleriyi düşündüm bi an. Beynime ağırlar girdi. 😓 Başak burcuyum. Temizlik , titizlik , takıntı yapma özelliğini aşırı derece de fazla taşıyorum
mrs_kralice yalnizlikkralicesi Allah sabır versin o zaman tatlım kovayla başak hiç geçinemez nadirdir geçindikleri zaman. 😂😘Korkutmak gibi olmasın👻🤣❤️
yalnizlikkralicesi mrs_kralice uf deme ya 🙍🏻♀️ Kafalar mı uyuşmaz hangi konuda geçinemezler? Kanları mı ısınmaz ? Annesiyim sonuçta mecburen sevecek artık. Kova ve yay uyumu nasıl peki. Babası da yay
BirVarBirYok mrs_kralice Ben Başak burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum Eşim Koç büyük oğlum Aslan Küçük oğlum Kova evde dünya savaşları yaşanıyor evim inatçı keçilerle dolu 😳😂😂
mrs_kralice BirVarBirYok Allahımmmmm gercektende öyle 😂 evin içinde bişeye karar verileceginde düşünemiyorum ev halkını benim de annem koc ( baslı başına cok zor) babam akrep ( o da apayrı zor hele de benim için dahada zor) abim ikizler ablam başak digeri boğa neyse bizim sülale geniş işin en garip yanıda o kadar cok büyük konuşmuştum ki akrep burcu hakkında asla akrep burcuyla evlenmem aşkımdan ölsem akrepse ayrılırım diyordum kocamla 3 yıldır evliyiz ve kendisi akrep😂😂 babam 12 Kasım esim 10 yükselenleri bile aynı hiç kaçarım yok 😂🤣
mrs_kralice BirVarBirYok öyle zaten Arkadaşım Bayaa baya düşkünler bide ilgi sevgi pışpış böyle hep küçük prens gibi hissettircen birden alınır kırılırlar 😂😂
BirVarBirYok mrs_kralice hahahaha benim eşimin bir arkadaşı var görme benim kumam gibi yapışıklar sanki kocam bişey diyince hemen küsüyor akrep burcu bey kendisi 😂