Buzlulimonatam Valla bilemiyorum insanın gerçekten vicdanıyla insanlığina bağlı çocuklarina eşine bunu yapmak çok büyük yürek ister ama eşimin aldatmasın dansa gelir herif gibi dese ben birine aşık oldum ayrılmak istiyorum alnından öper cebine parasını kor gönderirim 😂 ama bana o yanlısı yaparsa herhalde bıçağı takarım çükune 😂

deleted8 çok güzel anlatmışsın canım bence de doğru diyorsun yani her erkek veya her kadın yapar diye bir kaide yok hani derler ya kişi kendinden bilir işi sen nasılsan herkesi de öyle görürsün

Buzlulimonatam bi gözüm hep eşimin üstünde simdiye kadar bir seyini yakalamadm 7 yıldır en ufak. kendiside ben aldatmam diyor umarım doğrudur iki tane kız cocuğumuz var onlarada cok sefkatli. ben zaten bana ne yasatırsan kızlarında onu yasasın diyorum sürekli😄

Aspirin haaahaa aynı ben benim de iki prensesim var eşimde hep kızar bana yeter ayıp ama ben iki çocuk babasıyım bana böyle şeyler yakıştırma der ama ne yapim bi anlık sinirle sorup duruyorum 😂

Anonimhatun yer zaman mekan bulamamıştır🤪bende görmedim şüphe duymadım ama asla demiyorum şeytan bu belli olmaz

Buzlulimonatam aldatmanın cinsiyeti yoktur diyen kısımdayım ben. Ne kadınlar var aldatan.. bundan yola çıkarak her kadın aldatıyor varsayamadığımız gibi her erkek aldatır varsayımıda yanlıştır bence.. güzellik vs değildir sadece konu bence. Güzel olmayan ama çok güzel sevilen kadınlar var çevremde. Aynı şekilde yakışıklı olmayan ama eşi tarafından tpılan erkekler de var. Uzun zamanlı ilişkiler saygıyı yitirdiği an birşeyler başlıyor bence..

Fatgi_ 👏🏻Ne güzel anlatmışsın canım çok doğru yani bana da her erkek yapar mantığı saçma geliyor dediğiniz gibi ne kadınlar var kocalarını ayakta uyutup aldatan işte bazı karaktersiz şeref yoksunu erkekler yüzünden toplumda herkesin gözünde bütün erkekler aldatır profili yaratılıyor

2 ay sonra

deleted13 ya gerçekten her erkek bakar eder kocam da ama havaalininda bir hocaya denk geldim hoca dediysem 25 li yaşlarda eşi ni tanıyorum eşide hoca adam zaten gözleri yerde yürüyor adamın arkasından kadının topuklu sesi geldi zaten gözleri kafası yerdeydi iyicene kafasını yere eğdi kadın gidene kadar umreye gittik beraber bütün cemaatin kadınları o hocayı konuşuyor 15 gün boyunca onun kafasını gözlerini yukarı kaldirdigini gören olmamış karısı ne kadar şanslı karısı da gecelik begeniyordu mağazada çarşaflı ikiside birbirine ait tamamen her yönden için çok hoşuma gittiler ikiside çok güzel yüzlü kibar insanlardi

Buzlulimonatam bu erkeklerin karşısındaki de kadın olduğuna göre her kadının aldatma potansiyeli vardır demek lazım:-)ama bnce karakter meselesi

Buzlulimonatam aldatma sizce nedir sadce biriyle konuşup onunla birlkte olmak mı bence yalan sölemekte karşısındakini aldatmaktır yada gözle bakmak bile yalan sölemeyen insan nasıl yoksa bende aldatmaya. Aldatırlmyan yok die düşünüyorum