Yesdandi Cok fazla bekletme zaten acıldıgını anlarsın ben 10 dakika bekletiyorum senelerdirde kullanırım yanma gibi bişeyde yok sacımda
xxDeNiZxx Yesdandi benim tüm saçım aynı durumda mor şampuanı en fazla 3 dk bekletip yikiyorum sacta uzun kaldıgında renk koyulasır diye duymustumda sarı tonunumu açıyor tam sampuanın işlevini anlamadım ilk kullanıyorum 🤭
Limonlukek00 Önce platinle boyayıp sonrasında bi kaç kez gri şampuan kullanırsan istediğin rengi elde edersin 🙏🌷
Shewolff incilikaftan olur olur ses colorun gri boyası çok iyi hem içinde 2 tüp boya var hem güzel tutuyor tavsiye ederim
incilikaftan Shewolff Yaptım canım ama küllü sarı aldım watsonsdan 10.1 boyadım ve saçlarım kahve oldu 😂😂😂😂 şuan şok ve garipligi yaşadım
Shewolff incilikaftan 😂😂 ilginç tüp boyanın üstünde hangi numara yazıyor baktın mı 🥺 keşke dediğimi yapsaydın 🙆
Angellove2010 incilikaftan yok onu ayarlıycaksınız zaten ama yinede tek kullanımlıklardan alın siz ben toz paket alıyorum onu kendim kıvamını hazırlıyorum ama siz tek kullanımlıktan alırsanız sorun olmaz