Angellove2010 incilikaftan yok onu ayarlıycaksınız zaten ama yinede tek kullanımlıklardan alın siz ben toz paket alıyorum onu kendim kıvamını hazırlıyorum ama siz tek kullanımlıktan alırsanız sorun olmaz
Yesdandi Mor şampuan alıp kullanabilirsin 10 dakika kafar boyanan sacına sürer bekletirsen renk acılır bn kullanıyorum bnmde saclarım sarı
Yesdandi Cok fazla bekletme zaten acıldıgını anlarsın ben 10 dakika bekletiyorum senelerdirde kullanırım yanma gibi bişeyde yok sacımda
xxDeNiZxx Yesdandi benim tüm saçım aynı durumda mor şampuanı en fazla 3 dk bekletip yikiyorum sacta uzun kaldıgında renk koyulasır diye duymustumda sarı tonunumu açıyor tam sampuanın işlevini anlamadım ilk kullanıyorum 🤭
Limonlukek00 Önce platinle boyayıp sonrasında bi kaç kez gri şampuan kullanırsan istediğin rengi elde edersin 🙏🌷
Shewolff incilikaftan olur olur ses colorun gri boyası çok iyi hem içinde 2 tüp boya var hem güzel tutuyor tavsiye ederim
incilikaftan Shewolff Yaptım canım ama küllü sarı aldım watsonsdan 10.1 boyadım ve saçlarım kahve oldu 😂😂😂😂 şuan şok ve garipligi yaşadım
Shewolff incilikaftan 😂😂 ilginç tüp boyanın üstünde hangi numara yazıyor baktın mı 🥺 keşke dediğimi yapsaydın 🙆