Meva61 31 yaş Yay burcu 161 boy 53 kilo 1 erkek (8) 1 kız (1.5)anası diplomalı ev hanımı 😂 Trabzon ❤️💙
Sihirlisabuncu mrs_kralice Yaş 19 haziranda 20 olucam inşallah 😂😍 Boy 1.65 Kilo 55 8 aylık yağız Efe adında bir paşam var 🦋 Muğlalıyım Denizli de yaşıyorum ❣️
Byzgnl55400 mrs_kralice 24 yaşındayım 174 boyundayım kilo önemli değil😂 5 aylık bir kızım var ❤️ Ön lisans mezunu bir ev hanımıyım bende ☝🏼 Samsunluyum İstanbul’da yaşıyorum Teşekkürler 😂
mrs_kralice Kendinibegenmis sanmıyorum eşimde tuttu eşimin arabasına dahi tuttu biliyormusun bekarken eşimin kullandığı marka arabayı ben çok istiyordum imkansızdı ama ben sürekli o kadar emin Bi sekil de diyordum ki o araba benim olacak benim olacak rabbim içindekiyle beraber verdi bide üstelik daha neler neler benim tutan cok değişik dualarım var bunun gibi cok şükürr bu arada eşimle görücü usulü evlendik yani arabayı onda filanda görmedim tanımıyordum 3 vakit derler ya o misal duam 3 ay bilemedin 2 ay sonra kabul olmuştu eşime mi seviniyim arabayamı bilemedim🤣🤣😂👻👻👻
Summer-love mrs_kralice yaş 20 boy 161 kilo 64 ev hanımıyım terazi burcuyum bir kızım Bi de oğlum var vanda oturuyorum 😀
Deleted11 mrs_kralice 20 yaşındayım, Boyum 1.58, kilom 48, mardinliyim İzmir’de yaşıyorum 3.5 senelik evliyim 21 aylık kızım var 🥰🌸 muhasebe mezunuyum, ev hanımıyım şimdilik ☺️
wildangel Akrep bende 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve bir erkek bebeğim var ne kadar ortak özelliğimiz varmış :) istanbulun neresindensiniz acaba
Kendinibegenmis mrs_kralice maşallah diyelim nazar değmesin hayrına bana da dua etsene şöyle elime bi 100 bin falan geçsin valla geçerse seni bulur senide görürüm 😃😃😃
Gamze1666 29 yaşındayim. 1.53 boyundayım. 64.700 kilodayım.🤦🤦🤦😭😭😭 BURSA yıldırım ilçesinde yaşıyorum. 3 erkek çocuk annesiyim. Biri 11 yaşında 6. Sınıfa gidiyor. Diğer ise 19 aylık çok fırlama afatmı afat bir çocuk. 3.cu bebeğimi kucağıma alamadan 31 hafta 3 günlük gece yarısı kanamayla gittim hastanede kaybettim. Ameliyattan çıktığımda görmek istedim goremeyecegimi söylediler.hayatta olsaydı 8 aylık olucakti. Ondan sadece küçük bir ultrason fotoğrafı kaldı. Akrep burcuyum. Yükselen burcumda başak burcu. Yarışmacı arkadaşlara slm olsun.😃😃😃😂😂😂🤣🤣🤣
Gamze1666 mrs_kralice tşk ederim canım sağol rabbim sabrını veriyor ama 19 aylık bir bebeğim olduğu için sık sık aklıma geliyor onu görünce bı tuhaf kötü hissediyorum kendimi. Çok zormuş evlat acısı 😔😔😔
chgft yaş 22 boy 1.56 kilo 50 ev hanimiyim Burcum koç Yükselen burcum ikizler Evliligimin üçüncü ayında hamile kaldim ama sonu husranla bitti bebegimi kucagima alamadim dustu onun gidişindan sonra zor toparlandim ama cok şükür simdi iki evladım var Oglum 2 buçuk yaşında Kızım 45 günlük Muş luyum İstanbul dan Çanakkaleye gelin geldim 5 yıllık evliyim 1 sınıf bile okumadim 8 yaşında kendi çabamla okuma yazmayı ogrendim Ve aranızda yeniyim*
mrs_kralice chgft sok içinde okudum 22 yaşında 2 cocuk üstelik 5 yıllık evlisin 😳😁 severek anlasılan okula ben sasıramadım maalesef benim ablamda 1 sınıftan sonra okumamıs ve suan sadece kendi cabasıyla bırak turkceyi İngilizceyi bile biliyor matemaktıkde zehir gerci valla her konuda harika el becerisi filan inanamazsın ama tabi caba istiyor
chgft ###İnsan isteyince her şeyi başarıyor gerçekten Esimle görücü usulü tanistik evlendik ve evet eşimi seviyorum ::))###
Defne18 mrs_kralice merhaba herkese 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 oğlum var 1nci oğlum 4 yaşında Batuhan 2nci oğlum 6 ay 5 günlük Yamaç 45 kiloyum boyumdan 1.52 felan herhalde 2 3 senedir ev hanımının Aslen cankiriliyim eşim corumlu İstanbul Avcılar da oturuyorum bh kadar😁😁😁 biraz uzun oldu
Nermin_1221 mrs_kralice Yaş 21 Boy 1.60 Kilo 58 3-aylık evliyim 🥰 Resim yaparım ve bahçede çiçeklerimle ilgilenirim. Azerbaycandan katılıyorum.😊🇦🇿