Nermin_1221 Deleted11 evet ilk defasında istemedim ama bi beni tanı dedi tanıdım ve yeminle iyiki tanımışım.😊💕
Defne18 kocasinaasik2 eşime aşığım çok seviyorum ama 3 gündür küsüz ve barışmak gibi bir niyetim yok şimdilik ne zaman özür diler ve gönlümü alırsa o zaman barışicam 😠🤣🤣
Lagosiyawo kocasinaasik2 ondan öncesi çok boşmuş onunlayken resmen benliğimi buldum ona sarılınca dünyayı kucaklamış gibi oluyorum aşık ta laf mı çok çok seviyorum ❤️
gizemm3467 Ben aşık olarak evlendim eşimse severek, öyle benim gibi tutkulu bi aşık değildi şimdi ikimizde seviyoruz ama aşk bir süre sonra ölüyor bence en azından bizde öyle oldu
Birmelekannesii Eşim de ben de aşkı malesef başka insanlara verdik. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Zamanla sevgimiz aşka döndümü onu ayırt edemiyorum hala. Aramızdaki saygıya aşığım ama 🤩
[silindi] kocasinaasik2 Valla ailesine ve özellikle o vicdansız Anna babasına karşı olan aşkından dolayı kendisinden nefret ediyorum aşık olarak evlendim nefretle evliliği devam ettiriyorum
Kedivelisi kocasinaasik2 ilk gördüğüm an aşık olup bu çocukla evlenicem dedim o andan beri hala çok aşığım ❤️ Üstelik evlilikten nefret ederdim evlilik kararıma en çok babam şaşırmıştı düşünün:) bazen sinir oluyorum nefret ediyorum falan diyorum ama sonra bi gülüşü bi kokusu yetiyor bana iyi ki benim kocam ☺️