selocan deleted77 ne guzel esime gore ben temas bagimlisiyim o hep cocugu bahane eder oysaki bi cabasi yoktur ortada niye boyle zoruma gidiyo daha bismillah 3 yillik evliyiz
Hoyrat selocan ben eşimi daha çok öperim ama oda öper yani gün içinde benim kadar çok olmasada öpmek güzel bisey bence ☺️
Heysexylady selocan Yani sadece ilişki anında olması çok tuhaf istediğim her an öperim o da öper sonrası aman aman 😏
selocan Heysexylady esim beni sevmiyo galiba yaa yok oyle sevmiyo beni seven insan sevdigine dokunmadan duramaz cunku
Esmerkiz selocan benimde eşim öper aklıma gelmez pek benim😁evde oldumuydu işe giderken işten gelince alıştır kız 😁git sen öp yapış dudağına🤣🤣🤣
selocan Esmerkiz sabahin 5 inde ise gidiyo kiz uykulu uykulu aklima gelmez öpüşmek yolcu ederim operim ama yanaktan😄
Brvnonk selocan Benimde aynı ama nedense ben hiç ama hiç istemiyorum öpüşmek eşim de çok istiyor benimle neden öpüşmek istemiyorsun diyor cevap veremiyorum ilişki bittikten sonra da koştur kosgur ilk dudağımı yıkarım
selocan Esmerkiz utanmadan kaynakli değil uyku sersemi oluyorum o saatte esimde hic yanasmayinca aklima gelmiyo
Denizlerindalgasi İşe giderken işten gelince uyumadan önce hemen bence gayet güzel bişey o öpmezse ben öperim ama genelde karşılıklı olur
Fatma3880 selocan öper hemde sürekli mutfakta yön gelir yapışır zaten şu aralar tek öpüşmekle yetiniyor 🙈lohusayim çünkü gün sayıyor resmen adam
xxDeNiZxx @selocan ise giderken gelince tv izlerken is yaptigim zamanlar aklina estigi her dk opucuk baligi gibi 😁
Akrep selocan Eşinize istediğinizi söylediniz mi? Çünkü çoğu ilişkide öpüşme sex başlangıcı değildir sadece. Eşim işten geldiğinde mutfakta otururken boş durduğum her an öper bende öyle 🤷🏻♀️
selocan Akrep cok konustum hemen bi triplere girer sende opmuyon der ama ben yaklasirim beni reddeder bunu soyledigimde cevap bile vermez