selocan Sedaa gercekten cok sevindim senin adina hep ben öperim esimi dudaktan sadece iliski sirasinda oda cani isterse olur bizde sorun anladigim kadariyla herkes birbirini öpüp duruyo masallah 😄
Sedaa selocan ben bekarkende annemi öperdim hep. Hatta mutfakta annemi görim hemen arkadan sarılır yapışırdım 😂 annem sapıkmısın derdi, hic sevmezdi öptürmeyi 🤣 kardeşlerimde aynı şekilde benim gibi. Okuldan eve geldigimizde hep öperdik birbirimizi 😄
Pembetilki _Miniktirtilinannesi_ çok zorluyorlar gerçekten 😄 hamileyim ben bi de şimdi eşim yanıma uzansın yeter ki hemen tepemizde bitiyo, karnıma falan atlar diye ayrılıyoruz mecbur. Bi ara abartıp babasına o benim karım uzak dur falan diyodu 😄😄
_Miniktirtilinannesi_ Pembetilki 🤣🤣🤣🤣 tam yemelik bunlar bizde henüz tam konuşma yok olsa bn kafayı yerim heralde rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza 🙈🤣
Lunam Kizlar bence kim daha cok seviyorsa o opub kokluyor benim esimde oyle her dakika oper kucaklar ben hic opmedim😁ama hic opusurken bile o oper men diyil)erkeyin daha cox sevmesin avantaj bence🙈
papatya02 selocan benmkide öpmez nadir yani gecen kavgasını ettim hatta cevapsiz kaldı sorum bende cevabını merak ediyorum
Arasemir11 selocan benim eşim işten geldiqnde gittiğinde veya izinli olduqu zamanlar da öper tabi ilişkide öpüşme de olmazsa olmazımız
Sedaa MinnakLiva aynen, benimde 17 aylik kızım var. Oda yeni ögrendi öpmeyi. Abisi öpüyor sanıp gelip öpüyor ama abisi yalıyor 🤣 inşallah kızımda abisinden öğrenip yalamaz diye dua ediyorum 🤣🤣
missleyn07 Sürekli öper beni bi yere gidecekse yanımzda aile büyükleri varsa öper. Gece 5 buçukta işe gider mesela öpmeden çıkmaz evden. Gün içinde işten gelince kapıyı açtığımda daha içeri girmeden bi tur öpüşürüz 💨😌 alışkanlık oldu yani bizde 😬
elmaskaya00 Eşim her fırsatta öperdi ben de öyleydim ama çocuktan sonra biraz boşladık birbirimizi Gece yatmadan iki öpüp dönüp uyuyoruz ☹️☹️☹️