- Düzenlendi
Ygtsyma Ben olsaydım ilk izleyeceğim yol kendimi bu kadar aşağılatmaya asla müsaade etmemek olurdu. Neden sizi teşvik etmek yerine özgüveninizi kırmaya çalışıyor. İlla birinin teklif etmesi şart mı yani sadece sizden beklemesi de oyalanmak bahane aramak gibi geldi. Madem böyle bir durumunuz var insan alternatif sunar, şöyle yapalım böyle yapsak daha güzel olur diye çözüm odaklı olur sizi yönlendirmeye çalışır yani sorunlu olan sizmişsiniz gibi bir imayla konuşup kenarı çekilip beklemek hiç doğru değil. Kavgalı zamanlarınızı bilmem içinizden gelmeyebilir hak veririm ama şuan cinselliğe mani bir sorununuz yokmuş. Sorun yokken de gurur yapılması doğru değil sonuçta teklif eden her zaman tek taraf olsa da o kıvılcım birlikte yanıyor çift taraflı yaşanıyor ki yaşanması lazım aylardır cinsel bağ olmaması çook anormal bir durum. Siz sorunun kendiniz tarafından olduğunu düşünerek bir adım atmışsınız, bence bir konuşun sakin vakitte. Konuşamıyorsanız mesaj ile yada şaka yapmıyorum mektup yazıp cebine koyun yalnızken okusun yüzyüze konuşamadığımız için içimi dökmek istedim diyin. Şikayeti olan biri varsa çözüm aramalı. Sorun ortada çünkü..