Alpiko1 hiç birşey senin bunları yapamamanla alakalı değil buna inan. 12 yıllık aktif araba kullanıyorum. Çok zengin bir aileden gelin geldim babam iş adamı eşm düğün değil isteme bile yapamadı maddi durumu olmadığı için ve ben eşme gelirken bir araba bir ev bir yazlık anahtarını masaya koyup baba hepsi sizin eşim benim diyip geldim.. Kendi mesleğim var ve mesleğinde gayet başarılı biriyim. 5 görümcem var 4 ünden hep hor görülen oldum…kaynanamı hiç söylemiyorum bile. En son arabama görümcem bindi ve inince eşime ay ben hiç güvenemedim çok kötüydü demiş diğer görümcemede sakın binme arabasına sağ inemezsin demiş…ki bunu diyen insanın oğluna ben araba kullanmayı öğrettim o zaman beni arayıp kıskandım sizi babası bile öğretemedi demişti. Oğlu sürekli bizde kalır annesini babasını istemez yenge sen annem olsaydın der. Senin arkandan konuşulanlara ben küçüktüm cevap veremedim der.anlatayım mı daha 🤣🤣 ve görümcemin biri yüzüme açık açık neyi ne kdar 4 4 lük yapsanda biz senin arkandan konuşacak çok şey buluruz dedi mesela….. bu ukallığı ve terbiyesizliği kendileri açık sözlü olmak sanıyor kanımca. Çünkü eşm ablalarım açık sözlüdür der hep 🤣