• +18
  • Ön sevişme tavsiyeleriniz

Kızlar selam happymomdan geldim ordan bir arkadaş bu cinsel sorulara daha iyi cevap verirler dedi. Kızlar eşimle biz direkt seks yapıyoruz düşünün ben hiç ıslanmadan direkt sekse geçiyoruz onun ön sevişmeden tek anladığı 2 dakika memeyi yalamak başka hiçbir şey yok bilmiyorda sanırım evlendiğimiz ilk zaman vajinamı bir kere öpüp bıraktı sanırım iğrendi hiç diyemiyorum oral yap diye bende ona bazen yapıyorum istediği zamanlar nasıl ön sevişmeyi arttırabilirim ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mı

Nurisdeniz34 bu uygulama sayesinde bişeyler öğrendim keşke daha önce keşfetseydim dün çok güzel bir gece geçirdik yani benimde eşim pek bişey bilmez benim sayemde 30 dkka falan sevmiştik

Nurisdeniz34 ben öpüşürken saclarini oksuyorum eger eli bostaysa onun elini ben tutup yonlendiriyorum oda zaten devam ediyor bide erkekler kulak memesinden cok tahrik oluyor :)

Betybety denicem canım ya bir kere denk gelmişti kaşığımdan öpmüştü aşırı etkilendim ama söylemeye utanıyorum bir daha da yapmadı

Nurisdeniz34 hoşlandığınız bi yeriniz varsa Haz aldığınız bi yer göğüs kalça özel bölge vs eşinizin elinden tutup o bölgeyi öpüp ellettirebilirsin sende ona aynı şekilde 😀

Nurisdeniz34 iliski sırasında eşini sen yönlendirebilirsin canım. Illa her şeyi eşinden bekleme. Üstelik utanma da. O senin eşin. Direk iliskiye girmesine izin verme. Üzerinizde kıyafetler varken öpüsmeye başlayıp onun kucagina oturabilirsin. Eşinin ellerini sen yönlendir. Iliski sırasinda pozisyonu sen degistir. Ona nasil yapmasini istiyorsan söyle şöyle yap böyle yap felan diye. Mesela ön sevişme de oral yapmayı ilk sen başlatabilirsin. Sonra eşinden yapmasini isteyebilirsin.

Aynen beş dk sevişip tamam sen hazirsin diyip gümmm … Napmali nasıl uzatmali

Nurisdeniz34 Biz de böyle yapıyorduk bir şey anlamıyordum. Ben hala birleşmeden zevk almıyorum ön sevişmeyi seviyorum. Hoşuma giden şeyleri söylüyorum eşim de yapıyor

ipeksi bazen ben oral yaparken geleyimmi diye sorar ben istemem yetmedi biraz daha diye uzatirim goguslerime surtelerin kafami ona dogru kaldirir gozlerinin icine bakarim oda yeter dayanamiyorum der gelir yani o yapmaya baslar ama adet bittkten hemen sonra kocama oral yaptirmiyorum ne kadar temizde olsam bi koku kaliyor dus alip gelsemde gitmiyor hemen vajinalgel sirkeyle yikadim en son o ise yariyor baya koku falan kalmiyor onu deneyebilirsiniz siz kari kocasiniz belki o sizin demenizi istiyor bende kocama oral yap diyemiyorum cekiniyorum kokuyodur diye genelde yikayip yatiYorum yanina