Nurisdeniz34 evet doğru burdaki kızlar cinsellik konusunda çok iyidiir😂😂🤣🤣 beklemede kal cevap gelir canıımm 😂
Ön sevişme tavsiyeleriniz
Nurisdeniz34 bu uygulama sayesinde bişeyler öğrendim keşke daha önce keşfetseydim dün çok güzel bir gece geçirdik yani benimde eşim pek bişey bilmez benim sayemde 30 dkka falan sevmiştik
Nurisdeniz34 ben öpüşürken saclarini oksuyorum eger eli bostaysa onun elini ben tutup yonlendiriyorum oda zaten devam ediyor bide erkekler kulak memesinden cok tahrik oluyor :)
1232222 yaa gerçekten mi bi tavsiyeniz var mı
Betybety denicem canım ya bir kere denk gelmişti kaşığımdan öpmüştü aşırı etkilendim ama söylemeye utanıyorum bir daha da yapmadı
Nurisdeniz34 tüm tavsiyeler burda 😂 gelirler birazdan
Nurisdeniz34 hoşlandığınız bi yeriniz varsa Haz aldığınız bi yer göğüs kalça özel bölge vs eşinizin elinden tutup o bölgeyi öpüp ellettirebilirsin sende ona aynı şekilde 😀
Nurisdeniz34 iliski sırasında eşini sen yönlendirebilirsin canım. Illa her şeyi eşinden bekleme. Üstelik utanma da. O senin eşin. Direk iliskiye girmesine izin verme. Üzerinizde kıyafetler varken öpüsmeye başlayıp onun kucagina oturabilirsin. Eşinin ellerini sen yönlendir. Iliski sırasinda pozisyonu sen degistir. Ona nasil yapmasini istiyorsan söyle şöyle yap böyle yap felan diye. Mesela ön sevişme de oral yapmayı ilk sen başlatabilirsin. Sonra eşinden yapmasini isteyebilirsin.
Aynen beş dk sevişip tamam sen hazirsin diyip gümmm … Napmali nasıl uzatmali
Nurisdeniz34 Biz de böyle yapıyorduk bir şey anlamıyordum. Ben hala birleşmeden zevk almıyorum ön sevişmeyi seviyorum. Hoşuma giden şeyleri söylüyorum eşim de yapıyor
ipeksi bazen ben oral yaparken geleyimmi diye sorar ben istemem yetmedi biraz daha diye uzatirim goguslerime surtelerin kafami ona dogru kaldirir gozlerinin icine bakarim oda yeter dayanamiyorum der gelir yani o yapmaya baslar ama adet bittkten hemen sonra kocama oral yaptirmiyorum ne kadar temizde olsam bi koku kaliyor dus alip gelsemde gitmiyor hemen vajinalgel sirkeyle yikadim en son o ise yariyor baya koku falan kalmiyor onu deneyebilirsiniz siz kari kocasiniz belki o sizin demenizi istiyor bende kocama oral yap diyemiyorum cekiniyorum kokuyodur diye genelde yikayip yatiYorum yanina