• Sağlık
  • Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye

Angellove2010 evet ameliyat çok riskli biliyorum 🥺 herbelife kullanan çok var etrafımda kullanırken kilo verip bıraktıkları an iki aktı şiştiler maalesef o yüzden ona hiç yönelmedim. Açıkçası biraz midemi küçültsem diyet kolaylaşacak ama bu psikolojik yılgınlık beni daha çok yemeye itiyor bir kısır döngü anlayacağınız 🤦‍♀️🤦‍♀️

8 gün sonra

Belmirmir size teşekkür etmek istiyorum 🤩🤩 o çaydan aldım 6 gündür içiyorum iştahım kesildi resmen vücudum güçsüz kalmasın diye yemek yiyorum😍😍 inşallah devamı gelir kilo veririm biraz 🙏 arada bir tansiyonum düşüyor sanki sizde öyle bir etki oldu mu

Findukkk rica ederim canım, çok mutlu oldum memnun kalmana. İnşaAllah faydasını görürsün. Eğer yapabilirsen birazda egzersiz yap daha iyi sonuç alırsın😗

18 gün sonra

Findukkk

Findukkk ben yeni oldum amelyatı sakın sakın olmayın sezaryen işe doğum yapmıştım sezaryen neymişki öldüm dirildm amelyat çok ağır öyle bi saaatlik amelyat dediklerine aldanmayın 2buçuk saat kaldm çok çokda iyi bir hastanede olmuş olmama rahmen çok çok pişmanım asla önermiyorum

Findukkk Acı Çehre tohumu var aktarda satılıyor çok güzel kilo verdirtiyor benim yengem 75 kilodan 53 kiloya düştü onun sayesinde kaynanam 90 kilodan 75 kiloya düştü faydasını gördüler tabi onu dışarı çıkmadığın zaman içmen gerekiyor tuvalete çıkma gereği duyuyorsun tutamıyorsun ondan

Blondie Ayy ben onu kullanamadım tadı aşırı kötü 🤦kullanan yakınlarınız direk yutuyor mu yoksa çiğneyipte mi yutuyor

Blondie o kadar uzun vade de bunu çiğneyerek mi zayıflıyorlar? Ama bu çok tehlikeli değil mi? 🥺

Bisaniye evet canım tehlikelimi değilmi bilmiyorum ama güzel zayıflatıyor o ayrı ama cok tuvalete çıkıyorsun onu icince 😏 zararlari varmi bilmiyorum😏

Blondie berbat zehir gibi ben afedersin kusacaktım yediğimde 🤢 birininde duydum midesini delmiş kadın ölümden dönmüş diye duydum zararı da varmış

Findukkk ben 1.5 yıl önce Elazığ Fırat üniversitesi prof.dr Erhan Aygene oldum ameliyatı bu ameliyatta Türkiye’de en iyi doktorlardan biri net olan bir sürü eş dost akraba var etrafımda
              Hayatımda verdiğim en doğru karardı bunu herkese söylüyorum 108 ile girdim ameliyata şimdi 69 kiloyum ve o kadar hafifledim ki keşke daha önce olsaydım bunca yıl boşuna ugrasmisim diyetle size tavsiyem korkmayın olun ve dediğim doktoru bir arastirin inanın pişman olmazsiniz