Kızlar merhabalar size birşey sormak istiyorum 6 aylık bir kızım var haliyle emziriyorum doğum yaptığımdan beri kondom ile korunuyorduk 6ayın dolmasını bekliyordum doğum kontrol hapı kullanmak için adet günü başlanıyor ya bu ay adet günümde başlayacaktım neyse soruma geleyim akşam eşimle birlikteliğimiz oldu oda karanlık olduğu için eşimde farketmemiş kondom yırtılmış anlayacağınız ne var ne yok içime gitmiş doğurgan döneminde de değilim yumurtlama günüm 20sinden sonra başlıyor sanırım 26sı hamile kalma ihtimalim var mı ve ertesi gün hapı kullanabilir miyim

Kimse var mı bana yardımcı olabilecek 😔

Browniii emzirmeye devam ettiniz mi eşim eczaneye sordu 1 hafta emzirmemek gerekiyormuş sağıp atacakmışız sütü fakat benim kızım sıkıldığında bile emen bi bebek çok meme bagımlısı imkan yok 1 hafta emzirmeden olmaz

Bende aldığım da bebeğimi emziriyordum bir sorun olmadı

Aynı durumu yaşadım 20 gün önce doğurganlık donomomden 7 gün önce oldu ben cssaret edip kullanmadım hapı internetten araştırdım bir tane olabiliri yoktu. İkinci cocuguda istemiyoruz bebeğimde küçük yatıp kalkıp dua ediyorum inşallah olma diye

Sjsjsj Bende bir defa kullandım, 8 saat emzirmedim 8 saatin sonunda biriken sütü sağdım emzirmeye devam ettim.

Sjsjsj
      Evet devam ettim 5 saat sonra emzirdim ama oğluma öncesinde yoğurt yedirdim .bir sıkıntı çıkmadı çok şükür