Kızlar ben atmaya kıyamıyorum kuruyolar bi süre sonra siz ne yapıyorsunuz
Eşinizin aldığı gül vs çiçek
Escobar Hepsini hasır bir sepete doldurdum. Bende kıyamıyorum. Sadece dökülmemesi için tazeyken saç spreyi sıkmak gerekiyor ☺
Escobar ilk 1 sene biriktiriyordum, kutuya koyuyordum. Ama sonra nereye koyacagimi bilemedigimden eşimde at gitsin dedi 😂 kocaman kutuydu, attım valla. Atmak istemezdim ama nereye kadar biriktirecem. 🤷🏻♀️ eşimde saolsun cicek alir hep. Önce suya koyuyorum, sonra kuruyunca atıyorum artık 🤷🏻♀️😄
Escobar baya bir süre kurutup biriktirdim baktm olacak gibi değil önce suda bekliyo sonra tersinden asıyorm kuruyo yenisi gelince atıyorm 😀😀şuan masada suda bekleyen var yenisi gelene kadar onnla idare ederim 😀😀😀
Sedaa Bende her temizliğe giriştiğimde atsam mı atmasam mı diye ikileme düşüyorum baktıkça 😁 Sonra kıyamıyorum. Kızım yürümeye başladığında Allahın emri artık ortadan kaldırmak🤣
zarifhanim bende napcamı şaştım kuruttum daha türkiyedede var kitabın arasında düğün çiçeğim nişanlıyken aldıkları söz falan burdada gülü koparıp yaprak yaprak kuruttum diğer çiçekleride mecbur atıyorum kurumuyo çünki artık hepsinden bi dal bırakcam gayri
zarifhanim aynen bende oğlum hareketlenmeye başladiginda atmiştım 😂😂 birde ilk evim kücüktü, 2+1 açık mutfakti. Saklayacagim bi alanda yoktu açıkcasi. Yatak odasina koyuyordum ama oglum dogduktan sonra beşik aldik, bi oraya bi buraya çekiştiriyordum koca kutuyu, eşimde at gitsin deyince attım, bi an vicdanım sızladi ama olsun 🤣🤣
Escobar hepsinden bir parça çerçeve yeterli, ya da resimlerini çekip çıkartmak 😁😁
Escobar ben taaa istemeye geldiği çiçeği duruyo 😂😂 bi de bi ara almış termosunu içine koymuş Aşkım o termos yıka içi çok pis oldu dedi bende dedim ne yapmış olabilirsiniz ki su içilen termosa😂 bi açtım kapağı bi çığlıklar bi çığlıklar bende😂 sanarsın araba almış beyefendi tabi en son nişanlıyken aldı çiçeği napim görgüsüzüm😂
Sedaa Bende vicdan muhasebesi yapacağım az kaldı. Bir kere salonuma yatılı misafir aldım en köşeye koymuştum baş kısmına uzanmış çiçekler baş ucunda kalmış. Kurumuş ot kokusu geliyor burnuma dedi 🤣 işte o an zamanı geldiğini anlamıştım 😁
zarifhanim ahaha😂😂 ay evet kuruyunca biraz değişik koku oluyor 😂 sende yakında atarsın bence 😄😄
Sedaa aynen gidişat o yönde 😁
Escobar eşimin aldığı gül çiçek 🤣 önemli günler hariç evlilik doğum günü vs hariç çiçek tercihi dgl o kdar para verecem çöp olcak bak sana bı kilo çilek aldım diyo dha dün yaşadık ☺️genelde yiyecek pasta tatlı sevdiğim seylerden alır gelir çok romantik tır saolsun kuruyup gitmez sonuçta çilek🤣🤣
Ama soruna cevaben almış olduklarını kurutup saklıyorum instg kesfette görmüştüm tablo vs yapiyolar bende sehpa yapmayı düşünüyorum kulağa garip geliyo ama görsel olarak görmüştüm çok hoş
Escobar
Eşlerinizi uyarın canlı almasın …
Kuruyunca nasıl kıyıp atabiliyorsunuz 🥺
strawberry bende söyledim artık alacaksan renk renk orkide al dedim
Orkideyi çok severim
- Düzenlendi
Escobar Ben bir kaçını çerçeve yaptım 🥰 diğerlerini kurutup orta sehpama koydum öyle saklıyorum, kimisini kitaplarımın arasında kurutup dosyama koyuyorum 🌸 atmaya kıyamam hepsinin anısı var nasıl atayım 🙈😂 Belki ileride yenilere yer kalsın diye atabilirim, oda çok zor ve üzücü bir karar olur gibi gibi 😂 çiçeklere çok değer veriyorum illa eşimin aldığı olması gerekmiyor bizim burada kilise var kilise girişlerinde çiçek satıyorlar, her ay düzenli alırım kendime eşim almadığı zamanlarda 😂😭
- Düzenlendi
Escobar ikeanın kapaklı kutu şeklimde cerceveleri var ribbamıydı adı tam hayırlamıyorum ondan aldım canım hep onlara koyarım aldıkca hem dekor hem hatıra ömür boyu saklı kalıyor
- Düzenlendi
Ben gülleri tam kurumadan kaynatıp banyo yaparken kullanıyorum. Çok güzel kokuyor. 🙄