kopuklukahve okurken tövbe ben bile heyecanlandim bana ne oluyorsa☺️ Rabbim hayırlı kararlar verdirsin ama evleri bile ayirdiysaniz o evlilik bitmiş zten yinede tam manası ile boşanmadan bı samimiyet yakınlık kurmayın derim hoş olmaz gibi

kopuklukahve Hoşlantıysa bu hoşlanmalar ilerde daha doğru zamanda başkalarıylada olabilir bir dha karşınıza böyle bi insan çıkmayacakmış yada bu duyguları bir daha hissetmiyecekmişsiniz gibi düşünmeyin bu sizin çıkış yolunuz yara bandınız falanda olamaz hem bu insanla olunca o kadar ortak tanıdığınız hakkınızda neler diyecek huzurlu olabilecek misiniz evlenseniz ilerde çocuğunuza ne diyeceksiniz babanın arkadaşıydı öyle tanıştık diyebilecek misiniz çok yanlış bir hataya daha adım atmadan kendinizi çekin o adamdan uzak durun hatta görüşmeyin bir daha bence sonuçta buda sizin elinizde kendinize yapacağınız en büyük iyilik kafanızı toparlayıp önünüze bakmak olur hakkınızda hayırlısı olsun her daim

kopuklukahve yapma yanarsın daha şuan ki evliliğin tamamen bitmeden ikinci bir ilişkiye dalman intihar olur bekle zamanını kendine cocuguna ayır derim , kendi hayatın eşinin arkadaşı olmasıda çokca üzücü olmuş mesela eşin acaba aynı ortamdayken birbirlerine baktılar mi vs vs diye düşünecek .

kopuklukahve yani belki iyi biridir biz bilemeyiz tanımıyoruz sonuçta ama bence sizin boşanma durumunuz netlesmeden biriyle duygusal yakınlık kurmanız doğru değil muhtemelen boşanma sürecinin psikolojik etkileri ya da duygusal boşluktan kaynaklı bir hoşlanma olabilir. Kendinize zaman tanıyıp ilişkinizin akıbeti netlesince daha doğru karar verebilirsiniz bence. Hem ortak tanıdık da varmış adınızın geçmesi bile sizi ilerleyen süreçte rahatsız edebilir ya da boşanma surecinizi etkileyebilir.

kopuklukahve iki ucu boklu deymeği tutmuş sallayarak geziyorsun bacım dur bi dinlen.Arkadaşı bide diyorsun o nasıl bir şerefsizmiş ki arkadaşının eşine bakmış dikkat etti senide başka arkadaşının karısı ile boynuzlamasın…

kopuklukahve ya sen nerelerdesin? Epeydir yorumlarına rastlamıyordum. Yorumlarını da beğeniyordum bak 😅 ayrılmana çok üzüldüm Allah hakkında hayırlısını versin. Konuna gelince doğru bir şey olmadığını kendin de biliyorsun zaten o yüzden seni linçlemiyor azad ediyorum ahajajaja şaka şaka😁 evliliğin neden bitti özel değilse? Bence şu an heyecanlı olman gayet normal çünkü yeni bir şeyler başlayacağını düşündüğünde herkes heyacanlanır ve o yüzdendir o sevgili eşlerimizle flört yaşarken midemizde kelebekler uçuşurken evlenince o heyecan zamanla veya dönem dönem azalmaya başlar. Bu yaşadığın duygular da bir nevi böyle. Tavsiyeme gelince bence biraz kendine zaman ver henüz boşanma davan bile görülmemiş. Biraz bekarlığın tadını çıkar be güzelim bu ne acele erkeklerin suyu mu çıktı 😁 ayrıca herkes hata yapabilir yaptığın şeyi onaylamıyorum sende doğru bir şey yapmadığını biliyorsun o yüzden sana tavsiye vermek istedim. Hayatında pişman olmayacak kararlar vermen ümidiyle. İyi geceler 🧡

Minnakkk Zaten bi ilişki düşünmüyorum şuan için. Evlilik 4 aydır tamamen bitti öncesinde de kopuktuk hayli

kopuklukahve Yani bu anlattığınız durum ancak Amerikan filmlerinde normal karşılanacak türden bir şey. 😄 Eşinize ne kadar ayrıldıktan sonra oldu deseniz de inanacağını sanmam. Ben de eşiniz olsam inanmam ve çocuğu size bırakmamak için elimden geleni yaparım.
      Ayrıca bir kez kahve içmeyle bu kadar etkilenip geleceği düşünmek bana çok yersiz geldi. Boşlukta olduğunuz ve muhtemelen uzun süredir de ilgi görmediğiniz için böyle duygular yaşıyorsunuz bence. O kişiyle görüşmeyi kesip yolunuza bakarsanız o duygular geçecektir. Şu an bırakın eşinizin arkadaşını, herhangi biriyle bile bir şeyler düşünmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Biten bir evlilik var. Duygusal olarak dengede değilsinizdir.

ZRaporu Ya çok teşekkür ederim😍🙏🏻 Sanırım yanlış anlaşıldım ilişki namına bi şey yok. Belkide ben olayı tamamen yanlış anladım. Arkadaşı sadece dosthane bi şekilde yanaşmış bile olabilir. Zaten şehirdışına gidip telefonu komple kapatıp kafa dinlemeyi düşünüyordum. Sanırım farz oldu bu saatten sonra🙈

Marbled Hahahaha ya teşekkür ederim. Belki ben bu görüşmeyi yanlış bile anlamış olabilirim😢 Belki sadece dosthane bi görüşmeyi ay bilmiyorum ya. Zaten ilişki olsa bile uzun bi süre sonra olur ancak🙏🏻

kopuklukahve Ne denir bilemedim ya çok karmaşık bi durum. Beraber ortak tanıdığımız var diyorsun, bence ileride herkesin duyacağı bir ilişkiniz olursa eminim şöyle düşünürler ‘demekki bu adamla beraber aldattı ve boşandılar’ belki umursamazsınız ama bunu duyacağınızdan eminim. Allah korusun eğer boşanacak olsaydım uzun süre hayatıma kimseyi almazdım hatta çok çok uzun bir süre. Şuan bi boşlukta olduğunuz için kendinizi tamamlayacak birini arıyorsunuz gibi geldi. Ama bana göre pek sağlıklı bir karar olmaz, çünkü karşı taraf eşinizin arkadaşı olmasına rağmen size o gözle bakabiliyorsa bana göre adam değildir 🤢 Baya sadakatsizmiş . Eşinize üzüldüm, en azından boşanmayı bekleyebilirsiniz. Eşinizde hem siz hemde arkadaşı tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp kahrolmasın ..

kopuklukahve erkekmi kalmadı ya ben bosansam esım arkadaşımla evlense yani bilemıyorum…. Darbe üstüne darbe 🙈 .. hem yenı daha bırak bı nefes al bu ne acele arkadaşım

kopuklukahve bence o kişiyle görüşmeyi kesin her ne kadar boşanıyor olsanız aranızda ne olursa olsun eşinizin aklında soru işareti bırakmayın evliyken mi birseyler oldu diye empati kurun yani ve önce kendinizi dinleyin belki çok başka şeýler olucaktır zamana bıraksanız. Demem o ki sıkıntı olur o kişiyle olursa güven vermedi pek bana

ZRaporu methişş bir yorum 🔥 Bekarlığın tadına bir varan ömür boyu midesinde kelebekler uçuşuyor gibi hisseder 😁😁

kopuklukahve karşındaki insanın niyetini,karakterini bilemem ama ortalık boşanmış arayışta erkeklerden geçilmiyor. Eşinin arkadaşıysa şu an eşine destek vermeli sana değil. Beni düşündüren de bu. Sanki boşanacağını öğrenmiş mıknatıs gibi yapışmış yoklama çekiyor gibi geldi bana. Biz kadın milleti de biraz ilgi görmeyelim zaten 🙈 git tatiline oğlunla bekarlığın tadını çıkart ohh mis 😋