zarifhanim bu post bekarlığa özlem içerir 😅 tamam abi evlilikte şahaneşaşsl ağzım yamuldu bak 😂 bekarlık daha bir şahane 🤡

ZRaporu 🤣🤣 insan duyguları paylaşmak istese de bazen bireyselliği o sakin kafayı özlüyor. Sorumluluk yok, sadece kendini düşünüp gezip tozmak çiçek gibi 😁😁

zarifhanim bekarlığın o dünya yansa umrumda değil umursamazlığı 😍 kendime şunu da alayım bunu da yiyeyim ohh missss🤤🤩 şimdi mağazaların çocuk bölümüne giden otomatik ayaklar, soğumuş içecek ve yemekler 🙈

kopuklukahve öncelikle hakkında hayırlısını dilerim 🙏🏻 Açıkçası şokkk oldum Bursa ya taşınma gibi bir durumunuz vs.vardı her şey yolunda gibiydi 🙄

Şimdi geleyim asıl yorumuma, burda yazdıklarımız pekte fikirlerini değiştireceğini zannetmiyorum lakin şahsi fikrimi yazacak olursam eşin adına üzüldüm, o beyefendi ile görüşmen dahi büyük hata çünkü arkadaşının eşine bu şekilde yaklaşandan her şey beklerim, özellikle sana empati kurarak düşünmeni tavsiye ederim.

kopuklukahve işin linç kısmını bir tarafa bırakıyorum diyelim ki bosandiniz bu bahsettiğiniz kişiyle bir birliktelik yaşarsanız herkes evliliginizin aldatma ile bittinigini düşünecek bence duygusal bir boşlukta olduğunuz için böyle hissetmissinizdir bir süre gorumeseniz aklınıza bile gelmez o kişi emin olun

kopuklukahve ya sizi uzun zamandır burda görüyodum ilişikiniz iyiydi diye aklımda kalmış ama eşinizin arkadaşı olması olmamış malesef şimdi güzel gelebilir ama iyi düşünün derim

kopuklukahve 4 aydır ayrı yaşıyormuşsun evliliğinizi kafada bitirmişsiniz zaten resmi olarak da bosanicakmissin. Bundan sonra tabiki hayatında başka birisi olabilir ama eşinin arkadaşı olması kötü bence adam demicek mi arkadaş dedik gelmiş benim karıma bakmis karımda ona bakmış falan ne bilim tuhaf🙄

Eşinizin adına çok üzüldüm hem arkadaşıymısş ne acı. Rabbim eşinizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.

Bu arada esinizin ayrıldıktan sonra olduğuna inancagini sanmıyorum bunu kullanabilir evliyken beni aldattı derse çocuğu elinden alma şansı yükselir.

Lavinia_ taa 4 ay once esiyle duygusal anlamda ayrilmis hatta evleri bile ayirmislar . Eşiyke gerçekten bi bağlantısı kalmamışsa niye ihanet olsunki . Aralarında ki tek sey kağıt üzerinde ki imza

Kirpapatyasii sonuçta evli ve evliyken aldatma oluyor aynı şeyi eşiniz size yapsa hoşunuza gider mi ? Şahsen benim gitmez özelikle arkadaşımla
          Ayrı evde yaşamaları onların boşandığı anlamına gelmiyor kağıt üste de olsa evlilermiş

Love işlerinizi mümkünse eşinizden boşandıktan sonra başlayın, evli iken aldatma oluyor bariz. Eşinin de o adam arkadaşı değilmiş bunu nasıl hâlâ göremediysen !

kopuklukahve eşinizin arkadaşıymış kim bilir eşiniz duysa ne kadar üzülecek yıkılacaktır ve aklına olmadık şüpelerde girecektir tam anlamıyla bir duygu beslenmeden ben olsam yolumu ayrırdım

Yorgunanne07
              o hoo etrafta çok var canım mesela bizim komşumuz kadın başka bir adamla konuştu her gece babama bakmaya gidiyorum diye o adamın yanına gitti ve bir gün kaçtılar kadın geri döndü tabi diğer adam bu kızın kocası çok zengin parasını yemiş göndermiş kadını kocasına döndü kocasıda affetti ortalık çok kötü zaman iyiye gitmiyor malesef ve yine 4 gün önce tiktok uğruna komşumun oğlu canından oldu daha 17 yaşındaydı

Angellove2010 ben kimsede suç aramam böyle bişey de aynı derdi yemeği paylaştığım adam bana bunu yapıyorsa başka neleri de vardır Allah bilir 🤮

Lavinia_ Evet benimde zoruma gider ama ne bilim zaten aylar öncesinden baglari kopardik diyor kadın o yüzden dedim