Yaman kopuklukahve 4 aydır ayrı yaşıyormuşsun evliliğinizi kafada bitirmişsiniz zaten resmi olarak da bosanicakmissin. Bundan sonra tabiki hayatında başka birisi olabilir ama eşinin arkadaşı olması kötü bence adam demicek mi arkadaş dedik gelmiş benim karıma bakmis karımda ona bakmış falan ne bilim tuhaf🙄
Blondie Eşinizin adına çok üzüldüm hem arkadaşıymısş ne acı. Rabbim eşinizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Blondie Bu arada esinizin ayrıldıktan sonra olduğuna inancagini sanmıyorum bunu kullanabilir evliyken beni aldattı derse çocuğu elinden alma şansı yükselir.
Kirpapatyasii Lavinia_ taa 4 ay once esiyle duygusal anlamda ayrilmis hatta evleri bile ayirmislar . Eşiyke gerçekten bi bağlantısı kalmamışsa niye ihanet olsunki . Aralarında ki tek sey kağıt üzerinde ki imza
Lavinia_ Kirpapatyasii sonuçta evli ve evliyken aldatma oluyor aynı şeyi eşiniz size yapsa hoşunuza gider mi ? Şahsen benim gitmez özelikle arkadaşımla Ayrı evde yaşamaları onların boşandığı anlamına gelmiyor kağıt üste de olsa evlilermiş
Kirpapatyasii Lavinia_ Evet benimde zoruma gider ama ne bilim zaten aylar öncesinden baglari kopardik diyor kadın o yüzden dedim
Olivetti kopuklukahve ben en çok şeye sevindim artık o soğuk ve itici şakaya maruz kalmayacağınıza ….
incilikaftan Love işlerinizi mümkünse eşinizden boşandıktan sonra başlayın, evli iken aldatma oluyor bariz. Eşinin de o adam arkadaşı değilmiş bunu nasıl hâlâ göremediysen !
Angellove2010 kopuklukahve eşinizin arkadaşıymış kim bilir eşiniz duysa ne kadar üzülecek yıkılacaktır ve aklına olmadık şüpelerde girecektir tam anlamıyla bir duygu beslenmeden ben olsam yolumu ayrırdım
incilikaftan Angellove2010 ben kimsede suç aramam böyle bişey de aynı derdi yemeği paylaştığım adam bana bunu yapıyorsa başka neleri de vardır Allah bilir 🤮
Angellove2010 Yorgunanne07 o hoo etrafta çok var canım mesela bizim komşumuz kadın başka bir adamla konuştu her gece babama bakmaya gidiyorum diye o adamın yanına gitti ve bir gün kaçtılar kadın geri döndü tabi diğer adam bu kızın kocası çok zengin parasını yemiş göndermiş kadını kocasına döndü kocasıda affetti ortalık çok kötü zaman iyiye gitmiyor malesef ve yine 4 gün önce tiktok uğruna komşumun oğlu canından oldu daha 17 yaşındaydı
Yorgunanne07 Angellove2010 ya suntiktok kalksa keşke herkezi yoldan çıkarıyor yuvaları yok ediyor dün esradaki kadın ramazaninnparalarini yemek için öyle.cilveli oynadım dio😑
Lavinia_ Kirpapatyasii bağları koparsa bile daha evliler maalesef ki 😕 inşallah pişman olmaz ne denir ki
Kirpapatyasii Lavinia_ yapsin da demiyorum ama aldatma sayilir mi bilemem aralarinda bi bağ yoksa. Eşi bunu duyup kullanabilir mahkemede. O ayri bi dert. Dedikodular cabasi.. her turlu zararina olur
Mirinda kopuklukahve kendinizi eşinizin yerine koyun öyle düşünün, çok üzücü bir durum. Ayrıca bu kadar hızlı yeni ilişki. Yeni duygular çok sağlıklı karar verebileceğinizi sanmıyorum ağırdan alın bence biraz.
Blondie Kirpapatyasii insanın aklına türlü türlü sey geliyor acaba arkadasi gerçekmi? Belkide eşiyle anlaştılar? Eşi istedi yakınlaşmasını çocuğu almak için bile yaptırmış olabilir. Nasıl güveniyor anlamadım hicbir sekilde boşanmadan yapmamasi gerekiyor esim beni aldatti diyip kanıtları da gösterirse cocugu elinden alır bari çocuğunu düşünsün
kardelen11 kopuklukahve şöyle birşey ki eşinizin arkadaşı iyi olsa arkadaşının karısına yan gözle bakmazdı bence hic bulaşma bacım ya milyonlarca erkek içinde eşinin arkadaşı olmamalı.
Siyah kopuklukahve bence bosansaniz da bu ihanet sonuçta eşinizin arkadaşı gerçekten adam büyük kazık yemiş