Kızlaaaaarrr selam🙋♀️ her gün temizlik muhakak yapıyoruzdur 😑var mı günlük temizlik planınız ? Benim yok 🤷♀️😂canım isterse yapıyom ama hergün yapıyorum da bi sırası yok ilk zor işten başlarım kolaylar hemen bitiyor bazende koyveriyorum valla bugün kendime izin verdim iş yapmadım dayanamadım gene kalktım topladım🤷♀️ hadi yazın günlük planlarınızı da fikirleşelim😘
Temizlik belası 🙄🙄
Kuzu simdi kendimi övmiycem şöyle temizim böyle temizim diye😅genelde yapmaya çalışırım çamaşırları aksatmam, bir mutfak tezgah ocak temizliğimi günlük yaparim moralim yoksa onuda yapmayabilirim istemezsem.bikac gune bir uykusuz degilsem oda oda yapmaya calisirim bugün salonumu yarin yatak odami gibi.. benim icin dağınıklık ona tahammülüm yok sürekli toplama duzenleme peşindeyim ama.
Peridehatunu aynı ben yaa morelime bağlı ev halkının hali 😂😂
Ask_hosmus yani kendimizi yormaya gerek yok bugün yapsak yarın ayni bu bela. Bitmez sonu gelmez bir kısır döngü psikolojimizi bozmaya strese gerek yok😌😌
Ask_hosmus ya bide kafaya takarsam cok streslere giriyorum temizligi surayi yapamadim burayida yapsaydim surekli onu dusunemiyorum cocuk var zaten olduğu kadar.♥️🥰🥰
Ask_hosmus hergün yaparım yapmazsam bok götürüyor afedersiniz öyle bi düzen yok ne kadar yaparsam
Ask_hosmus Evde en çalışkan robot süpürge dermişim 😂 Her gün süpürüyor.
Günlük mutfak tezgahını, ocağı, tuvaleti falan temizlerim. Diğerlerini biriktikçe, gözüme battıkça yapıyorum. Haftada iki kez süpürgeden sonra yerleri siliyorum. Evden çalışıyorum bir süredir. O yüzden işler daha çok gözüme batıyor aslında. Yoğun olmasam daha çok yaparım.
Ask_hosmus hergün süpürürüm mutlaka evi. Çamaşır biriktirmem. 2 günde bir silerim. Mutfak dolaplarının dışlarını falan haftada bir silerim mutlaka. Akşamdan asla dağınık bırakmam evi ne olursa olsun. Sabah kalkıyorum sanki yine aynı gibi gerçi yap yap bitmiyor.
Ask_hosmus hamileliğim öncesi ve hamileyken çok dikkat ederdim asla dağınık toz bulamazdım gene temizledim kizim doğdu evim konteynerlere döndü 😂😂😂 ben plan proje yapıyorum ama kızımın dedigi oluyor 😁
Peridehatunu strese giriyo insan evet hemde çok saldım bugün çayıra 🤷♀️😂😂
Peridehatunu aynen katılıyorum sana 😂 şurayıda yapsaydım iyiydi 😂
2minikmucize ee yani valla topluyorum arkamı dönüyorum gene aynı olmuş 😂😂
Marbled seninde mi var robot süpürgen bi bende mi yok 😖 belediye mi dağıttıda benim mi haberim yok 😂😂seri bi şekilde eşime aldırmam lazım benim 😂😂
Nslhnftr yok dünyada herşey biter ama ev işi asla bitmez nayn😂😂
Anna_karenina1 patron ne derse o bizde de öyle patron çocuklar 😂merak ediyorum eskiden nasıl yapıyorlarmış acaba kayınvalidem anlatıyor pamuğada gidiyomuş sabah erkenden kalkıp ekmek yapıyormuş süt sağıyomuş çocuklar da var tabi çıldırmamak elde değil 😂
Ask_hosmus İlk çıktığı zamanlarda almıştık. Bel fıtığım olduğu için süpürmek zorluyordu. Genelde eşim süpürüyordu. Evde 2 pofuduk kedi olunca sürekli süpürmek gerekiyor. Robot süpürge kurtuluşumuz oldu.
Ask_hosmus evde 2 tane canavar oldugu icin hergün süpürmek zorundayım. 😂 ben bekarliktan beri temizlik yaptigim icin elim alışmış artık, hic üşenmeden yapıyorum. Gece yatmadan evi toplarim, mutfağı da toplayıp, ocagı ve dolap kapaklarini silip çıkarım, sonra wc banyo yıkayıp yatarım 😂😂 gündüz cocuklardan pek vaktim olmuyor banyo yikamaya 😂 hergün sil süpür yapiyorum zaten. Haftalik dip köşe yapıyorum. Özellikle pazar günleri eşim evdeyken, cocuklari alır parka götürür ,aksama kadar gelmezler, bende dip köşe girişiyorum eve, camları kirlendikce silerim, perdeleri 3-4 ayda bi yıkarım. Çamaşırlari aksatmam. Ütüyü önceden hic biriktirmeden hemen ütüleyip asıyordum ama simdi cocuklardan ütü yapamadigim icin mecbur biriktiriyorum ve gece herkes uyudugunda yapıyorum 😑
Ask_hosmus valla dün gece bebek uyuyunca yemekten sonra banyo tuvalet yikadim ve dusakabin ve duvarlarını güzelce ovaladım sildim mis gibi oldu zor isleri ugrasitirici isleri gece yapiyorum bebeden ötürü bugunde kahvaltidan sonra evi silip supurecem basit o is zaten gecede yine çocuk uyuduktan sonra mutfak dolaplarına girişirim bu şekilde düzen kurdum ben böyle yapmaya çalışıyorum gece hallediyorum işimi çoğunlukla 🤣 böyle böyle bitiriyorum 4 5 günde ayrıntılı temizligimi
Sedaa ay ütü falan yapamıyorum ben çocuktan ya katlayıp koyuyorum giyilcegi zaman utuluyorum Napayim
Polyanna81 bende cocuklar kücükken ütü fazla yapamiyordum. Eşim bi yere gidecekken gömlegini kendisi ütüler giyer giderdi 😂 ama simdi biri 2,5 diğeri 1,5 yaşında. Gündüz cok yaramazlar, bana bi iş yaptirmazlar. O yüzden gece uyuduklarinda yapiyorum. Son dk ya ütü bırakmayi ben sevmiyorum. Bi yere gidecekken eşim cok aceleci davranir, üstünü giyinir, cocuklari alır gider arabada bekler 😂 ben hangi ara ütü yapip giyinecem 🤣 birde kapalıyım. Eşimin yüzüne çoğu yere ütüsüz şalla gitmişligim cok var. 🤣🤣🤣