Merhaba kızlar ne zamandır pek aktif değilim eskilere ayrı bi selam olsun. Artık hiç mutlu hissedemiyorum.Eşim sağolsun ve çocuk yapmak zaten beni etkilemişti bilen bilir.İstediğim ilgiyi şefkati desteği göremiyorum.İş iş iş aşırı yoğun ve artık sıkıldım bu yoğunluğundan keşke diyorum kendi işi falan olmasa bu kadar kazanmasaydı.Kendime olan özgüvenim yavaş yavaş tükeniyor çalışsaydım belkide bana daha farklı gözle bakar daha saygı duyardı.Geçen gece eve saat 2 gibi gelip gece telefonumu 1 kez açması dışında haber bile vermemesi telefonlarıma bakmayıp beni kaale almaması o gece sinir krizi geçirmem bende bardağı taşırdı galiba(aldatma vs yok ).Bebeğime bile istemeden bağırabiliyorum çünkü içimde hep mutsuzluk var.Ona göre hiçbi sorun yok bana göre dağlar kadar var.Tükenmiş hissediyorum nasıl konuşmalıyım bilmiyorum çünkü fayda etmiyor sadece izin gününde ilgilenmekle istediğimi yapmakla olmuyor.Aslında bizi tanıyanlar ya da ayrıntılarıyla birine anlatsam evliliğimizi saçmalama Kırmızıojeli der ama ben iyi olamıyorum.Eşimin bana eski saygısı nasıl gelir kaybetme korkusu nasıl gelir tekrar bilmiyorum.Arkadaşlarıyla olmadığı süreler ve evde olduğu zamanlar her şey iyi gibi.Lafta kaybetme korkusu falanda var bana da destek ama GÜYA.Düşüncelerimi doğru şekilde aktaramıyorum bile

KirmiziOjeli yapma …. Seni de mi kaybediyoruz ….. bişiy dicem senin ruh halini kişiliğini yaşantını en iyi bilen ve anlayanlardan biri benim … eşin de sorun olmayıp sen biraz abartıyor olabilir misin . Zaten sıkıntılısın birde eşin işe yoğunlaştığı için iyice bunalıp adama sarmış olabilir misin

Olivetti seni bekliyordum🥲 evet ben de sıkıntıdan stresten sarıyorum biraz doğru ama ben ilgi delisiyim ve destek görmek istiyorum düşüncelerim konusunda da, yeterince göremiyorum bunları. Diyorum ki kızım salaklık sende adamın kişiliği bu biliyodun ne halta evlendin sana canlı kanlı aktif biri lazımdı ama olan oldu. Çocuğu tek büyütüyor olmam, sosyal hayatımın kalmaması,eşimin artık işinin extra yoğunlaşması eve gece gelmesi falan aşırı etkiliyor.Neden evlendim ya diyorum kendisine bile söylüyorum.Aslında ona söylediklerimi başksına söylesem çoktan boşamıştı bi yandan diyorum demekki kaybetmek istemiyor ama göstersin ya.Adam zengin yakışıklı beni neye çekiyorki yeterince sevmese gider diyorum kişiliği bu onun sebep bu diyorum.yine de içimi ferahlatamıyorum bu bıkkınlık gitmiyor

KirmiziOjeli seni çocuk bakmak bozdu aslında tek sebep bu biliyosun dimi…. Bebek olmasa eşinin işi yoğunlaşsa da bu kadar takmazdın o işteyse sen starbucksta arkadaşlarınla sıcak kahveni yudumlardın 😂. Adama cok sarma rahat bırak . Bunalımda olduğunu tane tane anlayışlı kibar bir şekilde anlat . Gerekirse çalışma saatlerini azıcık esnetmesinş söyle . Para değil ilgi istiyorum de . Ne bileyim 🥲

KirmiziOjeli üzüldüm bunları okuduğuma :( hemde coookk.
          Kesınlıkle bunu bende dıyorum çalışsaydım esım bana farklı bakardı daha fazla saygı duyardı nedense boyle düşünüyorum .. nasıl olsa evde rahatlığı cok kötu .. çocuktan dolayıda bunalmıs olabilirsin tatile gitme şansınız yokmu günü birlikte olsa .. mekan degısıklıgı iyidir

Olivetti sanki reelde tanıyosun ne güxel tariftir o asdfghj esnetmeyi kendide istiyo ama olmuyo şuan😕eskiis kadar sarmıyorum saldım adamı aslında ama hayatım çok boktan bazen allahımm al canımı ya da hayata reset at baştan başlayayım diyorum. Ne arkadaş çevremden ne işimden ne okulumdan kısmende eşimden yüzüm gülmedi

bitterdelisi24 bence de kesinlikle böyle düşünüyorlar. İşlerine geliyor evde olmamız fakat bi yandan da başarılı kadın görmek istiyorlar. Hayallerim neydi ne oldum ben böyle pasif bi kadın değildim çok hatalar yaptım kafamı duvarlara vuruyorum

KirmiziOjeli kıııızzzz bu kadar negatif olma ya . Eşinin parası pulu var açsın sana bir Tükan bebeğini de iyi bir bakıcıya bırak keyfine bak …. Batıp çıkacağım diye düşünme . Otur kasaya aç bilgisayarı coin ve borsa takip et . Bi kere geliyoruz dünyaya , bebeğin daha büyüyüp sen dışarıya açıldığın zaman bu geçen zamanlar için üzüleceksin

Olivetti cesaret verici hap ilaç bişey yok mu ya.dünyanın en karar veremeyen insanlarından biriyimdir eşimde aynı o yüzden bi halt yapamıyorum zaten bunca zamandır

Olivetti bide para batırmış olucam becerememiş hiçbir işe yaramayan olarak hissedicem iyice bok olacak ruh halim🥲🥲 ama mecburum bişeyler yapmaya

KirmiziOjeli batırmakta bir ihtimal … ama batırmayıp işini yürütmekte var … herşeyi geç kendini işe yaramış hissedeceksin . Eşinle aynı kulvarda olacaksın . Çalışmadığım için saygı duymuyor gibi hissediyorum diyorsun şimdi işi tutturup yürüdüğünü düşün o hazzı düşün . Denemeden bilinmez … ama şimdi anlık bi kendini iyi hissedecek şeyler yap çık bunalımdan silkelen kendin şçin bişeyler yap ve hayallerini hayata geçir 😘🥰

KirmiziOjeli bak ben de senın gibiyim yerımde duramam sureklı degısıklık ısterım esımde tam tersi. Evlenırken bunları bile bile evlendık.. ama sen bu aralar fazla takmışsın kafaya esını sevmedınden yada pisman oldundan degıl sadece daralmışsın ben öyle dusunuyorum

kardelen11 hangi fesatın yeni hesabısın acaba 😅 e zaten öyle bunlar değişmedi ki ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyosun

kardelen11 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻

KirmiziOjeli yazdıklarına iyi bak artık seninle eskisi gibi ilgilenmiyor aramıyor telefonlarına cevap bile vermiyor. özlemiyor mu ilgilenmiyor ha eskisi gibi devran degisti mi hahayyyyy 🤣🤣🤣🤣

kardelen11 sil sil yeniden yaz aynen 😀 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻