KirmiziOjeli hahahahaha kahkaha atıyorum cocuktansa çocuktan der geçerim gelmiş burda ağlıyorsun 😂😂😂😂😂😂😂😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Mutlu değilim
kardelen11 beni nasıl kıskanmışsan içine dert olmuşum yemin ederim keyfimi yerine getirdin sjdjja
KirmiziOjeli bi ara daha bunaldım gibi şeyler yazmıştın sanırsam bebeğin kaç aylık oldu halaa aynı rutin sıkmış olabilir bi de sosyalken eve tıkılmak çok zor bi şey pandemide buna biraz çomak soktu. Biraz büyüsün birlikte gidersiniz her yere ya da durumumuz iyi diyorsun bi yardımcı al daha rahatlarmış olursun bu zamanları özleyeceksin sonra küçükken böyleydi şöyleydi diye 😂😂 yok bebeği birine bırakıp çıkamam falan dersende evde kendine başka meşgaleler bulabilirsin 🤷🏻♀️
KirmiziOjeli valla kimin yardım istediği belli 🤣🤣🤣🤣🤣 papucun dama atılmış🤣 hadi tutmayım seni daha çok ağlayacak zaman lazım sana 🤣🤣🤣🤣 bu arada Allah işte senin de bu yazılarını görecek miydin ilgili kocadan ilgisizliğe giden bir koca evlilik diyorum ya büyük konuşmamak lazimmis 🤣🤣🤣🤣🤣
KirmiziOjeli pişmanlık değil aslında daralmışsın dönem dönem olur ama hata başta kuzum düşünmüyoruz ben böyle bu insanla bi ömür geçirebilirim miyim diye o anlık hevesle ve aşkla kapılıp diyoruz sonra geç oluyor malesef.Ben mesela yüksek okul bitirdim çalışıyordum falan babam tamamla okulunu evlilik her zaman olur dedi ama evlendim.sorsan pişman mıyım hayır ama bazen insan değişik istiyor hep ayni şeyler bizi depresyona sokuyor
KirmiziOjeli kendini çok ön plana atan biriydin kocam 7 24 arar ilgi manyağı derdin bu tezlerin fos çıktı 🤣🤣🤣😋
kardelen11 kendi hesabından yazmaya yemeyen birine daha fazla vakit ayıramam güldürdün beni maskotum teşekkürler 😅
kardelen11 yorum hiç hoş olmamış ama bayan zaten üzgün
2minikmucize ciddiye almıyorum canım benim moralim çoktan düzeldi bile çocuktan bunalıp eşime sarıyorum ona sarmasam başka şeyler buluyorum bi anlık buhran benimki😅 bu arkadaşın derdi farklı yarası var 😀
KirmiziOjeli Bence böyle durumlarda artık anlatma konuşma evresini geçmişsiniz olmuyor yazmışsın çünkü o zaman kendi kabuğuna çekilip kendin ve çocuğun için bir şeyler yapmayı denesen yani seni mutlu edecek olumsuz düşünmeye vaktin kalmayacak şeyler bebeğin ne kadarlık çok küçükse bu bunalımlar herkeste oluyor ama geçici bu durum bunlara canınızı sıkıp onun en güzel zamanlarını kaçırmayın bence sinirleniyoruz evet ama onlarda anlamıyorki bu sefer bebeğe neden böyle davrandık iyi anne değilmiyim fln diye ayrı vicdan muhakemesi oluyor buda ayrı bir yük eee hepside toplanınca dünyada tek dert çeken bizmişiz gibi geliyor 😀 bence tez zamanda kendine yeni bir dünya bir alan yarat eşinde senin güçlü durduğunu tek başına da mutlu olabildiğini görünce bi oturup düşünecektir 🤔
2minikmucize ya yok ben de pişman değilim aslında sabah gerçekten çok bunalmıştım kendimi dolduruyorum durup durup. Kendime meşgale bulsam her şey çözülecek
Nimess 15 aylık oldu sosyal hayatımın bitmesi eskisi kadar aktif olamamam beni bu ruh haline sürüklyip her şeyi sorgulatıyor.iş olayını ayarlarsam yardımcı öyle alırım diyorum ya 🤦🏼♀️
kardelen11 Nasıl insansınız siz ya insanların mutlu olduğu zamanlarda kıskanıp kafayamı taktınızda mutsuz olunca böyle bel altı vuruyorsunuz takip edip bunumu kolluyordunuz nasıl bir kafa bu Allah aşkına bıktık sizin gibi patavatsız insanlardan
KirmiziOjeli Sen sadece çok fazla bunalmışsın anladğm kadarıyla imkanın varsa çalış yada evde bir meşgale bul kendine. Bebeğin büyükse çıkın bi temiz hava alın. Sürekli aynı rutin içinde olmak insanı gerçekten çok yoruyor ve doğal olarak en yakınımızdaki kocaya takıyoruz. böyle dönemlerde adam ne yapsa batar işinin yoğunluğundan size çok vakit ayırmıyor belki gün içinde ama oda ben sizin için daha rahat bir hayat yaşayalm diye çalışıyorum diyordur. Adam işince gücünde ya sorumsuz sahip çıkmayan evini sizi umursamayan bir adam olsaydı. Bu bir geçiş dönemidir sen kendini kapatma elinden geldiği kadar sosyalleşmeye çalış. imkanın varsa partime bile olsa git çalış çok iyi gelecek.
Birileri de fena kıskanmış heralde seni kıskanılmak güzeldir boşver :) :) :)
kardelen11 ee bu seni neden mutlu ettiki ?
1dost hayır birde ben asla kocam beni 7 24 arıyor tarzı bir şey yazmadım uydurup uydurup yazıyor başka şeylere bilenmiş belli banlanmış birinin yeni hesabı olduğu
KirmiziOjeli aynen bunalmış olmalısınız ben bazen kendimi doldurup eşimin üzerine giderim ama bıraktım onlar bizim gibi değil düz düşünürler sıkmayın canınızı bebekten sonra olur benim iki tane bazen bunalıyorum ama şu dünya da iyiki dediğim tek şey çocuklarım akşam mesela o kadar bunaldım ki 4te uyudu ve ağladı ama sonra yanıma aldım yanaklarını yedim resmen 😊çocuktan sonra düzen bozuluyor lakin sonra düzeliyor
bitterdelisi24 eskilerden yarası olan biri belliki ben güldüm sizde gülün geçin canım boşver ☺️
KirmiziOjeli biz senle cok benzıyoruz. Bende öyleyım bir anlık.. bir anlık mutluyum bi anlık mutsuz bi bakmıssın sinirli :) her duyguyu yaşıyorum :) kendıne ugrascak bırseyler bul nerde oturuyorsun bu arada ?
KirmiziOjeli hayır ya bu ne .. boyle olurmu bi kadın bir kadının mutsuzlundan nasıl zevk alabilir.. ne yapmıs olablırsın ona da boyle konusuyo .. neyse sinirlenmicem bugun 🤣🤣🤣