bitterdelisi24 bence de kesinlikle böyle düşünüyorlar. İşlerine geliyor evde olmamız fakat bi yandan da başarılı kadın görmek istiyorlar. Hayallerim neydi ne oldum ben böyle pasif bi kadın değildim çok hatalar yaptım kafamı duvarlara vuruyorum

KirmiziOjeli kıııızzzz bu kadar negatif olma ya . Eşinin parası pulu var açsın sana bir Tükan bebeğini de iyi bir bakıcıya bırak keyfine bak …. Batıp çıkacağım diye düşünme . Otur kasaya aç bilgisayarı coin ve borsa takip et . Bi kere geliyoruz dünyaya , bebeğin daha büyüyüp sen dışarıya açıldığın zaman bu geçen zamanlar için üzüleceksin

Olivetti cesaret verici hap ilaç bişey yok mu ya.dünyanın en karar veremeyen insanlarından biriyimdir eşimde aynı o yüzden bi halt yapamıyorum zaten bunca zamandır

Olivetti bide para batırmış olucam becerememiş hiçbir işe yaramayan olarak hissedicem iyice bok olacak ruh halim🥲🥲 ama mecburum bişeyler yapmaya

KirmiziOjeli batırmakta bir ihtimal … ama batırmayıp işini yürütmekte var … herşeyi geç kendini işe yaramış hissedeceksin . Eşinle aynı kulvarda olacaksın . Çalışmadığım için saygı duymuyor gibi hissediyorum diyorsun şimdi işi tutturup yürüdüğünü düşün o hazzı düşün . Denemeden bilinmez … ama şimdi anlık bi kendini iyi hissedecek şeyler yap çık bunalımdan silkelen kendin şçin bişeyler yap ve hayallerini hayata geçir 😘🥰

KirmiziOjeli bak ben de senın gibiyim yerımde duramam sureklı degısıklık ısterım esımde tam tersi. Evlenırken bunları bile bile evlendık.. ama sen bu aralar fazla takmışsın kafaya esını sevmedınden yada pisman oldundan degıl sadece daralmışsın ben öyle dusunuyorum

kardelen11 hangi fesatın yeni hesabısın acaba 😅 e zaten öyle bunlar değişmedi ki ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyosun

kardelen11 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻

KirmiziOjeli yazdıklarına iyi bak artık seninle eskisi gibi ilgilenmiyor aramıyor telefonlarına cevap bile vermiyor. özlemiyor mu ilgilenmiyor ha eskisi gibi devran degisti mi hahayyyyy 🤣🤣🤣🤣

kardelen11 sil sil yeniden yaz aynen 😀 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻

KirmiziOjeli hahahahaha kahkaha atıyorum cocuktansa çocuktan der geçerim gelmiş burda ağlıyorsun 😂😂😂😂😂😂😂😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

KirmiziOjeli bi ara daha bunaldım gibi şeyler yazmıştın sanırsam bebeğin kaç aylık oldu halaa aynı rutin sıkmış olabilir bi de sosyalken eve tıkılmak çok zor bi şey pandemide buna biraz çomak soktu. Biraz büyüsün birlikte gidersiniz her yere ya da durumumuz iyi diyorsun bi yardımcı al daha rahatlarmış olursun bu zamanları özleyeceksin sonra küçükken böyleydi şöyleydi diye 😂😂 yok bebeği birine bırakıp çıkamam falan dersende evde kendine başka meşgaleler bulabilirsin 🤷🏻‍♀️

KirmiziOjeli valla kimin yardım istediği belli 🤣🤣🤣🤣🤣 papucun dama atılmış🤣 hadi tutmayım seni daha çok ağlayacak zaman lazım sana 🤣🤣🤣🤣 bu arada Allah işte senin de bu yazılarını görecek miydin ilgili kocadan ilgisizliğe giden bir koca evlilik diyorum ya büyük konuşmamak lazimmis 🤣🤣🤣🤣🤣

KirmiziOjeli pişmanlık değil aslında daralmışsın dönem dönem olur ama hata başta kuzum düşünmüyoruz ben böyle bu insanla bi ömür geçirebilirim miyim diye o anlık hevesle ve aşkla kapılıp diyoruz sonra geç oluyor malesef.Ben mesela yüksek okul bitirdim çalışıyordum falan babam tamamla okulunu evlilik her zaman olur dedi ama evlendim.sorsan pişman mıyım hayır ama bazen insan değişik istiyor hep ayni şeyler bizi depresyona sokuyor