KirmiziOjeli ahahah benimki daha yürümüyor belki ondandır sakinliği 😅 hayırlısı olsun hakkında zamanla düzelir her şey gönlünce olsun inşallah
Mutlu değilim
KirmiziOjeli muhasebeciyim ben canım malimüşavirliğe hazırlanmaya başlıyorm bu ara inşallah
KirmiziOjeli beybi yaşadığın şeyleri çoğu kadın yaşıyor tek değilsin bunu düşün biraz rahatlarsın. İlk çocuğum olduğunda ve işi bırakmak zorunda kaldığımda bende bu buhranları yaşadım. Çözümü çocukla beraber kendimi sokağa atarak tanımadığım insanlarla anlık sosyalleşerek buldum.Evlendikten sonra arkadaş kalmıyor pek. Hele çocuğun varsa bekar arkadaşların kafası kaldırmıyor çocuklularla da çocuklarla bir araya gelince konuştuğundan bir bok anlamıyorsun diye buluşamıyorsun e birde şimdi virüs falan kimse görüşmek istemiyor. Çok bunalınca çocuklarla çıkıyorum durmuyorum ben. Yorucu ama kafan dağılıyor en azından olumsuz düşüncelerden kurtuluyorsun. E para sorunun da yok bence artın büyük. Vallahi istanbulda olsan seninle görüşmek isterdim 🥲
TombulHatun inşallah gönlünce olsun❤️
KirmiziOjeli gerçekten kımseye zararın da yok tatliş bi insansın ❤️ Bende İstanbul ıstanbulın neresi :)
Kız ıstanbulda oturup da ınsan sıkılır mı hiç :) ehlıyet kursuna yazıl bence :)
- Düzenlendi
ZRaporu evet ya gerçekten istanbulda olsaydın keşke 🥲 hayatımı özetledin cidden çoğumuz aynı buhranları yaşıyoruz anlaşılan, kendimi teselli edeyim biraz böyle 😅😅
Yanlış okumuşm zaten istanbuldaymışsın ahahha😅
ZRaporu İstanbul daymıs zaten 🥰 bende İstanbul hadi görüşelim 🤣
bitterdelisi24 ehliyetim var canım allahtan:) küçükçekmecedeyim,sen? Eğer iyi arkadaşların yoksa sıkılıyosun be kuzum
bitterdelisi24 hadi buluşak 😅
Nimess kessinlikle, yürüyünce tam canavar oluyorlar😅
KirmiziOjeli güzelim benim 🥰🥰♥️♥️♥️
ZRaporu varım😂 nerelerdesiniz
Olivetti 🥲🥲❤️❤️
KirmiziOjeli olsun evde sıkılmaktansa ben yine çıkarırım dışarı çıldırsın dışarda 😂
Nimess galiba üşeniyorum sıkıldığım için dışarıda ama yanımda benim gibi biri olsa herşeyi yapardık mesela 😅
KirmiziOjeli a bend 10 sene avcılarda oturdum :) sımdı bayrampasadayım arabanda vardır ozaman al cocugunu cık gez deniz havası al avcılara git 🤣🤣
KirmiziOjeli eyüp 😅
KirmiziOjeli inşallah canım 🥰 hayat güzel sağlıklısın bebeğin sağlıklı hiç birşeyi dert etme kendine mutlu olmaya bak ❤️
KirmiziOjeli Aaa bu sektör asla tükenmez bak iyi yatırım olur senin için asla sıkılmazsın geleceğin mesleği bol randomlu çeeeek gelsin 🤣🤣